Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után mennyire nehéz...

Abortusz után mennyire nehéz az ismerkedés férfiakkal?

Figyelt kérdés
Teherbe estem rézgyöngy mellett, a pasim épphogy valamennyit segít a procedúrát végigvinni, de el fogjuk egymást hagyni a műtét után, ami pár nap múlva lesz. Elképesztő szègyen, düh megbánás és szomorúság van bennem, és rettegek, hogy ismerkedésnél mit fog szólni ehhez az esetleges új kiszemeltem? Én ezt egy szégyennek tartom. Főleg úgy, hogy mindig védekeztem... Megtartani sajnos egyáltalán nincs módom, csóró is vagyok, meg nem is akarok gyereket. Hogy lehet egyáltalán feldolgozni ezt, teljesen kivagyok?

2023. jún. 14. 08:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
#11-12 tudod hogy ezeknek milyen várólistái vannak? Ugye hogy nem. Ez a bűntudatkeltő aljadék taktika nagyon gáz. Legalább ne keltenél hamis reményt és bűntudatot abban, aki felelősen dönt a saját életéről. Nem jókedvéből megy senki abortuszra. Ez egy nehéz döntés, senki nem poénbol teszi.
2023. jún. 14. 11:05
 12/33 anonim ***** válasza:
7%
13 Várva várt Alapitványnál nincs várólista, azonnal intézkednek.
2023. jún. 14. 11:09
 13/33 anonim ***** válasza:
1%
13 Ki akarod a szavam, írásom forgatni abszolút, ez már a második lépésed felém így.
2023. jún. 14. 11:10
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
#15 a 13. Volt az első kommentem. És ne akard behazudni, hogy egy magára hagyott nőnek jobb lesz egy anyaotthonban, mint úgy, hogy elveteti az embriót és építi az életét és később akár több gyereket is vállal, mint most rövid úton a nyomorba dönteni. Mert ezek a támogatások sem tartanak örökké. Derékba szakad a karrierje, sokkal de sokkal nehezebb így újrakezdeni az életét, úgy hogy egy görény pasi gyerekét kell élete végéig bámulni, aki otthagyta és elárulta.
2023. jún. 14. 11:13
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszi de esélytelen hogy megszülöm
2023. jún. 14. 11:14
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
#16 a kérdező az abortusz mellett döntött. A nyomásgyakorlás, és bűntudatkeltés egy krízisben levő ember fölött meg az egyik legnagyobb féreg húzás ami el tudok képzelni. A hozzád hasonlók azok akik miatt már csak azért teherbe esnék, hogy utána abortáljak.
2023. jún. 14. 11:15
 17/33 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, az ilyen erőszakos kényszer szülés párti férfiak valóban nem akarnak majd veled lenni, de személyes véleményem szerint ezzel csak jól jársz.
2023. jún. 14. 11:18
 18/33 anonim ***** válasza:
11%
Arra kérdező, viszont készülj fel, hogy hónapokig nem fogsz tudni ránézni a férfiekra egyáltalán, mert forogni fog a gyomron.
2023. jún. 14. 15:09
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

Hogy lehet ennyi baromságot össze hordani?

Ő akarja az abortuszt, biztos benne. En is igy voltam. Nem volt lelkiismeret furdalasom es a férfiaktól sem undorodram. 2 evre rá terhes lettem, 3 éves egészséges gyerekem van. Egyből osszejott.

Amúgy meg miért kéne elmondani bármikor is?

En elmondtam már második talalkozaskor a jelenlegi férjemnek, megkoszonte az őszinteséget, nem zavarta. De ha nem akarod nem mondod el.

2023. jún. 14. 18:29
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért forogna utána hónapokon át a a férfiaktól a gyomra? Azért mert sajnálatos módon most pont olyannal volt kapcsolatban, aki nem támogatta, nem jelenti, hogy a többi férfi is ilyen.
2023. jún. 14. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!