Hogyan kezeljem a szorongásomat, ha férfiakkal barátkozom?
Hát, csináld sokat, és akkor egy idő után majd megszokod a helyzetet, és látod, hogy nincs miért szorongani. Amikor valakivel vagy, ne arra figyelj, hogy jaj én szorongok, jaj én mit rontok el, hanem rá figyelj, hogy ő milyen, ő mit mond, stb. Most olvastam, hogy a sportolás javítja a szociális készségeinket is, és pl. tegnap bicikliztem egy nagyot és utána jobb fej voltam a feleségemmel. Ez viccesen hangzik, de így van. :-) Szóval valami könnyed, rendszeres testmozgást javaslok, séta, kocogás, frizbi, ping-pong stb.
De van egy új könyv: A szorongás feloldása címmel, azt is elolvashatod.
#4-es
Köszönöm a tanácsokat, ezt kipróbálom :)
Néha sikerült, igen. Volt már párom és vele is megmaradt a szorongás egy darabig még az után is, hogy összejöttünk, de aztán elmúlt.
Szerintem gyakorolj. Mármint beszélgess emberekkel. Nem szép dolog, de gondolhatsz arra, hogy ha valami rosszul sül el akkor csak bezárod az ablakot és kész.
Egyébként meg nem foglalkozz semmivel, csak legyél saját magad, ne legyen megfelelési kényszered.
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a tanácsokat. Azoknak is, akik itt írtak, és azoknak is, akik privátban nyújtottak segítő kezet.
Kipróbálok egy-két tanácsot, amit kaptam, hátha javulni fog a helyzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!