Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nyitott kapcsolatban lenne?...

Nyitott kapcsolatban lenne? Több éves kapcsolatban van és ismerkedik eljár más férfiakkal?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt nem is oly rég, és én úgy vettem észre hogy közeledik felém, szemezgetett segítettünk egymásnak sportban ,munkában. Jókat beszélgettünk és elhivtam találkozni, bár kibujt alóla, de mondta hogy majd úgyis találkozunk egy adott helyen(nem részletezem hol). Igazából megnyilt nekem, családról is beszélt és mivel az előző kapcsolataim is így kezdődtek hogy gyakran bőségesen, érdeklődéssel fordultunk egymáshoz, elhivtam megint és eljott. Aztán kiderult, hogy csak barátságot akar, mert szimpatikus vagyok neki, pedig már több mint három éve van kapcsolata. Ez engem egy picit hazavágott, nem vagyok ahhoz szokva hogy megnyilnak emberek csak úgy egy embernek akit kvázi nem is ismer és akitől nem akar többet minthogy haverkodjunk. Ez gyakori eset? Én szerelemmel közelítettem felé és reménykedtem hátha lesz valami jó belőle. Az előző kapcsolataim is pont így indultak. Aztán koppantam, lehet hogy ez csak nálam elvi kérdés? Nyilván egy kapcsolatban azzal beszél akivel akar, de hogy más férfiakkal diskuralni szinte egész nap chaten és elmenni velük ide oda. Az nekem meredek. Egyébként elég visszafogott előben, chaten mintha teljesen más ember lenne. Vélemény?

2022. okt. 3. 15:54
 1/6 anonim válasza:

Az a véleményem, hogy csúnyán szólva lelki szemetesládának jó vagy. Ő örül, hogy foglalkozik vele valaki, elmondhatja a dolgait, mert ezt otthon nem kapja meg. Az ilyen nő fél lépni, jól megvan a maga kis biztosított életében, nem szereti a változásokat, de kell az, hogy valaki figyeljen rá. Ezért hát beszélget, ismerkedik, de ha forróbb lesz a helyzet, általában elhajt.

Csak ha nagyon kitartó vagy, talán akkor tudom magadba habarítani annyira, hogy úgy döntsön miattad megéri lépnie, de ez a ritkábbik eset.

Úgyhogy ha kapcsolatot akarsz, szerintem inkább hagyd, már csak a magad lelki nyugalma miatt.

2022. okt. 3. 16:46
 2/6 anonim válasza:

Ha nyitott kapcsolatban lenne veled is szexelne meg még a többi pasival is akikkel írogat. Hiszen a nyitott kapcsolat azt jelenti bárkivel szexelhet a párja mellett is és ezt nem veszik megcsalásnak.

Ő csak barátkozik, beszélget másokkal, ami nyilván nem tilos egy normális kapcsolatban.

2022. okt. 3. 17:00
 3/6 anonim válasza:
Én is dugtam más feleségét, nem tudom mi ezen a meglepő.
2022. okt. 3. 17:20
 4/6 anonim válasza:

Megmondta, hogy csak barátkozni szeretne, vedd tudomásul, és így viszonyulj hozzá!

Ha többet akarsz, akkor értelmesebb lenne befejezni a közeledést, és, ha nem tudod félretenni a vonzalmadat eltávolodni, a nem, az nemet jelent.

2022. okt. 3. 17:37
 5/6 anonim válasza:
Ha már prostival jössz össze, mindenképpen ragaszkodj hozzá, hogy adja le a keresményét neked.
2022. okt. 3. 18:12
 6/6 anonim válasza:

Vannak túlzottan közvetlen nők. Simán csak ilyenek, nem akarnak semmit.

Ne értsd félre. Nem mindenki bszni akar.

2022. okt. 3. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!