Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Érdemes megtartani a babát,...

Érdemes megtartani a babát, ha már most kétségeim vannak?

Figyelt kérdés

A gyerek apja nagyon szereti az italt. Próbálja letenni, de esténként még mindig ittasan jön haza. (bár legalább már nem részegen).

Az én szüleim nem szeretik a férfit, és a babának sem örülnének.

Ez mind mellékes, de én is úgy érzem néha, hogy jobb lenne nem megtartani szegény kicsikét. Bár a szívem mélyén vágyom rá.

Szóval nagyon kettősek az érzések. Ilyen estben mi a legjobb megoldás?

2023. márc. 7. 15:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
13%
Ugye megmarad a kisbaba?💔
2023. márc. 13. 07:36
 32/41 anonim ***** válasza:
69%
#31, őszintén remélem, hogy NEM!
2023. márc. 13. 14:39
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
Ne mondj ilyet
2023. márc. 13. 14:41
 34/41 anonim ***** válasza:
80%

Alkesszel nem élünk együtt és nem tervezünk vele gyereket!! Nem lesz jobb, sőt nagyon rossz lesz! Pár év eltelik és agresszív lesz! Mind az lesz, nincs kivétel, nincsenek csodák!

Bár olyan embert sem ismerek, aki azt mondaná, hogy nem zavarja, hogy a párja iszik.

Molnár Guszti(színész) és a felesége, Vivien sztorija is tanulságos......

2023. márc. 13. 16:02
 35/41 anonim ***** válasza:

34

Már akinek tanulságos.

2023. márc. 14. 06:54
 36/41 A kérdező kommentje:
Elhalt 8 hetesen a baba. Döntött a természet. És nem kell gyilkosnak lennem…
2023. márc. 24. 11:05
 37/41 anonim ***** válasza:
67%
Ha elveteted sem gyilkos lettél volna, hanem egy felelősségteljesen gondolkodó felnőtt aki sok szenvedéstől kímél meg egy potenciális embert. Neked szerencséd volt, de sajnos sokszor nem érvényesül a természetes kiválasztódás, pedig kéne..
2023. márc. 24. 14:43
 38/41 anonim ***** válasza:
22%
Édes kicsi babácska, sajnállak titeket.
2023. márc. 24. 14:45
 39/41 anonim ***** válasza:
85%

Ne tartsd meg egy alkoholista apa mellett.

Apám az. Az egész gyerekekkorom egy határ f*s volt. Utálom is. Nem tartom vele a kapcsolatot és már gyerekként is eszembe jutott, hogy mi a fenének kellett nekem megszületnem.

2023. márc. 24. 18:00
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztóan sajnálom a kisbabád, fogadd együttérzésem.

Azt viszont elmondom, hogy én alkoholista apa mellett nőttem fel és senkinek sem kívánom. A mindennapos veszekedések... mert hidd el, lesznek akár gyerekkel, akár anélkül ha vele maradsz.

Ennek ellenére azt tanácsoltam volna, hogy tartsd meg egyedül a babát, de ez a tanácsom sajnos okafogyottá vált.

2023. márc. 25. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!