Érdemes megtartani a babát, ha már most kétségeim vannak?
A gyerek apja nagyon szereti az italt. Próbálja letenni, de esténként még mindig ittasan jön haza. (bár legalább már nem részegen).
Az én szüleim nem szeretik a férfit, és a babának sem örülnének.
Ez mind mellékes, de én is úgy érzem néha, hogy jobb lenne nem megtartani szegény kicsikét. Bár a szívem mélyén vágyom rá.
Szóval nagyon kettősek az érzések. Ilyen estben mi a legjobb megoldás?
Ne haragudj meg de lehet most ez a legjobb ami történhet.
Hagyd el a pasit és keress egy rendeset.
Egy kisbaba egy kiegyensúlyozott embernél is megterhelő, a kialvatlanság, a kétségek, a betegségek, stb de egy alkoholistára soha nem szabad rábízni egy kicsit. Hány ilyen van a hírekben, hogy apát zavarta a gyereksírás és halálra rázta vagy verte. Pedig egy baba sír.
Nekem van egy 1.5 évesem. Amikor már aludt 5,6 órát és tudtam hogy nem fogok szoptatni reggelig, altatás után megittam a férjemmel 1 vagy max 2 sört így több mint 2 év után. Hamar le is szoktam róla mert észrevettem hogy sokkal rosszabbul viseltem az ébredéseket. Türelmetlenebb voltam, és nem voltam részeg de még spicces sem. Akkor képzeld el egy részeg férfi akiben nem dolgoznak a hormonok meg az anyai ösztön.
Nem szabad ilyen környezetbe szülni...
Együtt sem élnék egy piással, nem még gyereket tervezni vele.
Vagy tartsd meg a babát - EGYEDÜL, miután elhagytad ezt a gyöngy embert -, vagy vetesd és ÉS hagyd el a pasast.
Ha megtartod, tudnod kell, hogy joga lesz a gyerekéhez míg el nem issza az eszét, és hiába kapálózol ha láthatás etc van, viheti.
Ha anya otthonban vagy a híd alatt fogunk kikötni akkor is.(amig a gyámügy és a hatóságok úgysem fognak engedni) - nem nem engedik, hanem ELVESZIK a gyerekedet, ha nem tudod biztosítani neki a megfelelő körülményeket.
Az államtól ne várd, hogy támogasson, mert nem fog - meg senki. Ha nincsen lakásod, a gyerek állami gondozásba kerül.
18# vsgyok
Orvos azonnal!! Még lehet tudnak segíteni neki. Édes kicsi baba. Érzi a feszültséget jaj istenem segíts nekik
Vetesd el! Az írásod alapján sem vagy érett egy babusra.
Az anyaotthonos részt inkabb nem is minősítem.
Isten óvja tőletek a babát 🖤.
Most akik ide leírták, hogy vezessem el vagy adjam örökbe, tegyék a kezüket a szívükre és képzeljék el a szituációt.
Az abortusz könnyebb. De az örökbefogadás része. Ki hordod a babát.
Megszülöd, vállalod a problémákat és képes lennél oda adni másnak? Hogy ő nevelje fel? Mert én nem. Minden tiszteletem azoké a nőkért akik ezt képesek megtenni, de én nem.
Akik meg ítélkeznek és a végére istent írnak. Milyen keresztények azok akik ítélkeznek segítségnyújtás helyett?
Hogy lehet elítélni bárkit is főleg egy ismeretlent egy kérdésből, hozzá szólásból.
Felelőtlenség volt babát vállalni 3 év együttélés után? 35 évesen? Stabil jövedelemmel? Munkával?
Ismerem a gyerek apját. Sosem bántott, dolgozott, eltartott engem is. Megissza amit megiszik, zavar igen. Főleg mióta a hormonok játszanak velem. De ugyanúgy zavar az erős parfüm illat a tömegközlekedésen. Akkor oda se menjek? Vagy kerüljek minden olyan dolgot ami zavar?
Nem. Egyiket sem. Se a magzatot, se a pasit nem érdemes megtartani.
A leendő gyerek életét is elcseszed egy alkesz apával. Mert ő az. Alkoholista. Rá nem számíthatsz, be nem tartott ígéretekkel tele lesz a padlás, az ilyenek megbízhatatlanok, mindig azok is maradnak, és segítséged sem lesz. Nem szülhetsz a szüleid nyakára.
Keresel annyi pénzt, hogy eltartsd magad, a gyereket normális szinten, meg fizess egy bébicsőszt aki vigyáz rá amíg dolgozol? Nem csak jaj szegény magzat van, később szerencsétlen szar nyomorúságos életű csonka családban tengődő gyerek lesz belőle, ha felelőtlen vagy továbbra is, és így bevállalod.
De te tudod, neked kell elszámolni a lelkiismereteddel ha ilyen körülmények közt megszülöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!