Mikor érdemes orvoshoz menni ha nem szeretném megtartani?
6. Hét (6+3 )
Csak szívhanggal lehet menni
Védőnőt hívhatod most, hogy adjon a vizsgálat utánra időpontot
Nyilvan akkor menj, amikor mar biztos lesz szivhang.
Utana majd ad az orvos tajekoztatast,hogy hol talalod a teruletileg illetekes tanacsadot,ahova majd ketszer kell menned,hogy elmehess az abortuszra.
Azert a normal vedono az nem foglalkozik halalra itelt terhessegekkel, nehogy azt keresd fel.
Nos, jo kerdes hogy miert. Inkabb mar idosebb lehetett az a terhesseg,mint 6 het.
Te foglalkozz a sajatoddal, keszulj ra fel lelkileg,de gondolom ilyenkor inkabb okoz nagyobb kellemetlenseget a noverek lenezo tekintete. Valamint, azert nem art ha tudod,hogy a laminaria felhelyezese igen csak fajdalmas. Inkabb ezekre keszulj ra es ne masokhoz hasonlitsd a te eseted.
4-6 vagyok.
Nem bantasbol irtam,amit.
Azert ha latjak,hogy magabiztos vagy es tudod mit teszel,akkor nem fognak szemetkedni.
Viszont,mint korabban emlitettem neked, en biztos a korhazi dolgozokra keszulnek fel,mert ok tudnak bunkok lenni.
Egy nagyon kedves baratnomnek is volt abortusza, o mondta nekem hogy amikor a laminariat helyeztek fel akkor mondtak neki,hogy a gyereknek is fajdalmas lesz mikor..
Aztan a kanult szedtek ki a karjabol es akkor az egyik nover mondta,hogy a szextol nem felt meg az abortusztol,hat meg is erdemli ha kellemetlen az erzes,ahogy szedik ki a tut a karjabol. Ennel mar ott alltam mellette, ledobbentem.
Ígyis eléggé kivagyok lelkileg, nem tudom miért kell hogy ezt csinálják. Nem látnak bele az ember életébe hogy miért teszi azt amit.. na mindegy.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!