Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mikor érdemes orvoshoz menni...

Mikor érdemes orvoshoz menni ha nem szeretném megtartani?

Figyelt kérdés
Több helyen azt olvastam, hogy nem érdemes korán menni mert nem lát még a doki semmit. Viszont ha nem szeretném megtartani akkor se érdemes korán menni? Valóban élő terhességet kell megállapítani ahoz hogy elindítsam a folyamatot?

2022. júl. 18. 05:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Azert oket is meglehet erteni, sok mindent latnak es mikor mar hatodik alkalommal megy vissza a toth joska felesege, persze hogy egybol altalanositanak,ami minden embernel egy rossz szokas,eppen ezert kell neked felkeszulnod,hogy ne foglalkozz ezekkel a rosszindulatu dolgokkal. Te tudod,hogy miert kell oda menned,mi az oka es ahhoz senkinek semmi koze. Nem fer bele vagy akarmi mas miatt,de most ezzel hozod meg a jo dontest a sajat jovoddel kapcsolatban,erre gondolj es ne arra mi lett volna,ha maskepp alakul.
2022. júl. 18. 10:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

6hetesen már általában van szivhang.

Én családvédelmistől előre kértem időpontot.

6hét 0naposan nődokinál vtam szivhangról így megvolt a papír.

Másnap családvédelmis.

3nap múlva kövi családvédelmis tanácsadás.

Mire atkerült a jegyzőkönyv a kórházba a családvédelmistől az +3nap volt

Így 4.nap mentem intézni a műtétet

Tehát 7hét 0naposan meg is volt a műtét.

Szerintem elég gyorsan lehet intézni szerencsére.

Addig a kellemetlen ameddig ki várod a 6hetes terhességet.

Kitartást Neked

2022. júl. 18. 12:10
 13/24 1Léna ***** válasza:
5%

Igen a 6-7 hetesen érdemes elmenni vizsgálatra. Ha dobog a szive akkor él, és a döntésed szerint élhet tovább, vagy nem. Valóban az abortusz az egyetlen lehetséges döntés, vagy dönthettél volna másképpen? Ez majd több év múlva fog világossá válni számodra is. Olyan egyszerűnek tűnik elfogadni ezt a felkínált problémamegoldási lehetőséget, de itt egy megfogant életről kell dönteni.

Ezért van a tanácsadás és az átgondolási idő.

Amikor nem tervezetten, váratlanul fogan egy baba az felrúgja a terveinket, de honnan tudhatom biztossan, hogy nem ez az ami a helyesebb út számomra? Mi van akkor, ha éppen a gyermek nevelése által tanulok tovább az ÉLET iskolájában?

Ebben a biztos pont az, hogy a születendő gyermek szeretni fog. Te leszel számára a minden. Úgy szeret téged ahogy vagy.

Hozz olyan döntést, amiben a szívednek békessége van!

Neked kell a döntésed következményével tovább élned.

2022. júl. 18. 12:17
 14/24 anonim ***** válasza:
95%

#13 annyira szánalmas már, hogy minden nyamvadt abortuszos kérdésnél nekiállsz kéretlenül hittéríteni meg győzködni a kérdezőt egy számára nyilvánvalóan ROSSZ döntés meghozatalára, hisz nem véletlenül az abortuszról kérdez és nem a megtartásról. Ezeket az érzelmi zsarolós maszlagokat tartsd már meg magadnak és tanulj meg a kérdésre válaszolni, hittéríteni meg menj terhesség topikba, ne azokat vegzáld már, akik abortuszra akarnak menni.

"de honnan tudhatom biztossan, hogy nem ez az ami a helyesebb út számomra"

Onnan b.aszki, hogy ez az Ő élete és felnőtt emberként el tudja egyedül (magzatvédők hablatyolása nélkül) is dönteni, hogy NEKI mi a legjobb! Ha nem tűnt volna fel itt sem a véleményedet kérte arról, hogy szerinted jó döntés-e a megszakítás vagy sem.

Mintha egy külső nyomás hatására megtartott, valójában nem akart gyerek megtartása nem járna életre szóló következményekkel....

2022. júl. 18. 12:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

4

Nálunk 3 településen velük is a védőnő a tanácsadó is egyben, így meg sem fordult a fejemben, hogy van ahol nem

Bocsi

1.

2022. júl. 18. 13:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Velük is ő foglalkozik

Mmint

2022. júl. 18. 13:46
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, főleg #11, #14-nek!!

13-asnak pedig csak két dolgot fűznék hozzá:

- az egyik hogy én magam is egy becsúszott gyerek vagyok, egész életemben éreztem hogy nem akartak a szüleim, nem úgy szeretnek ahogyan kéne, és bárcsak ne tartottak volna meg.

Sokkal jobb életük lehetett volna nélkülem.

- a másik pedig hogy szeretetből nem fog jól lakni egy gyerek

2022. júl. 18. 18:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb menj, mert néha előfordul, hogy az első menzesz nem marad ki, ezért amikor észleled, akkor már 1 hónappal idősebb. Nehogy kicsússz az időből.
2022. júl. 18. 20:40
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Azert oket is meglehet erteni - nem lehet megérteni.

Aki ekkora tahó ne dolgozzon emberekkel.

2022. júl. 22. 15:01
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Ezt a kedves Lénácskát igazán ki lehetne tenni, mert szánalmas, hogy nincs jobb dolga, mint téríteni.
2022. júl. 22. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!