Meddig érdemes megtartani a babaruhákat?
Az enyémek (màrmint ami a kisfiamé volt) besàrgultak. Kimosva tettem el, zsàkba, nénelyiket vàkuumosba. Pici rucikból az összesnek besàrgult a nyaka. Gondolom, a bukàs miatt, hiàba voltak tisztàk . Alig bìrtam kimosni. 4 éve pakoltam el őket.
A soha nem lebukott ruciknak nem lett semmi baja
Én vàkuumos zsàkokba teszem őket, legalàbb helytakarékos
En a masodik gyerek utan szinte mindent eladtam, elajandekoztam, mert tudtam, hogy 5 even belul nem lesz ismet baba, de azt is tudtam, hogy koltozni fogunk jo messzire. Igy semmi kedvem nem volt sem raktarozni, se koltoztetni a dolgokat.
Egy zsak ruha kallodott meg jo sokaig a szuleim padlasan, hat ev utan szedtem elo, a baratnomnek akartam meg ajandekozni belole. Van, ami szep es ujszeru, de van par dolog, ami besargult.
Talan iden mar nalunk is lesz ismet baba, en nem banom, hogy nincsenek meg a 7-8 eves, ket gyerek altal hordott ruhak, szerintem meg elvezni is fogom, hogy ennyi ido utan ismet babaruhat vehetek.
De ez nyilvan egyeni, azt is megertem, ha valaki hosszabb ideig tarolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!