Érdemes megtartani a babát, ha már most kétségeim vannak?
A gyerek apja nagyon szereti az italt. Próbálja letenni, de esténként még mindig ittasan jön haza. (bár legalább már nem részegen).
Az én szüleim nem szeretik a férfit, és a babának sem örülnének.
Ez mind mellékes, de én is úgy érzem néha, hogy jobb lenne nem megtartani szegény kicsikét. Bár a szívem mélyén vágyom rá.
Szóval nagyon kettősek az érzések. Ilyen estben mi a legjobb megoldás?
Osszepakolsz, lelépsz, megnondod a pasidnak hogy alkoholista kornyezetbe nem való a baba .
Ha szerencsed van ez észhez téríti és eltek majd boldogan de készülj úgy hogy egyedülálló anya leszel.
Én nagyon sajnálom, hogy ezekre csak most sikerült rádöbbenned.
Kívánom, hogy megtaláld a számodra a legjobb döntést.
Ha meg is tartod és kész vagy egyedül felnevelni akkor, mindenképpen legyen tartalékod.
Nem törvényszerű, de a legtöbb gyerek amint közösségbe kerül elkapja a legtöbb nyavalyát. Két éves kora után már csak gyest kapsz, ami ugye semmire nem elég, szóval kell a tartalék. Beadhatod bölcsibe is, ha van lehetőség, de ha a környezetemben lévő gyerekeket nézem, ők kb 2 hetente betegek most a téli időszakban.
Te jó ég. Egy alkoholistával gyereket tervezni? Eddig nem zavart csak most?
Sajnálom a babát. Ha akarod a babát beszéld meg anyádékkal hogy mi legyen ha egyedül nem bírod.
Ha meg ab mellett dömtessz, már előre könnyes a szemem érte édes kicsi apróság.
Fa.szér nem szedsz gyógyszert v húztok gumit bmeg??? SZÖRNYŰ!!!!
A gyerek apja nagyon szereti az italt. Próbálja letenni, de esténként még mindig ittasan jön haza. (bár legalább már nem részegen).
Együtt élünk 3 éve és terveztük a babát.
Az egyetlen elfogadható kimenetele ennek az egésznek az lenne ha örökbe adnád a babát. Az a szerencsétlen megfogant, egy alkoholista meg egy közé aki tervezi a babát de ajogy sikerül rádöbben hogy nem kellene
.... És ki szívja meg? Az a kicsi lélek aki az égvilágon semmiről nem tehet... Komolyan összeszorul a szívem ám nekem is!
Ezt nem lehetett volna akkor végig gondolni, hogy alkoholista mellé aki bár iszik naponta, nagyon igyekszik mert már csak ittas, nem részeg...nem tervezünk babát??
Vagy hagyd el a pasit vagy add örökbe a babát. Ha egyedülálló anya leszel, (sokan csinálják, ko lehet bírni) az is végülis karma, ha már egy alkesszal tervetizek a babát.
Vagy amit fentebb írták, cuccolj el es imádkozz hogy ez majd felnyitja a szemét.
Érdemes megtartani a kisbabát ha már terveztêtek, sokan a fél de lehet hogy mindkét karjukat adnák hogy felelősségteljes, megfontolt, előre látó szülők legyenek de nem lehetnek. Másoknak meg sikerül, érdekes ez. Add oda nekik.
Az örökbefogadás szóba sem jöhet. Ha megtartom és megszülöm, akkor az enyém lesz és nem másé. Ha anya otthonban vagy a híd alatt fogunk kikötni akkor is.(amig a gyámügy és a hatóságok úgysem fognak engedni)
És eddig nem zavart. Most ahogy termelődnek a hormonok egyre jobban zavar sok minden az életembe. Egyre türelmetlenebb vagyok és nem vagyok annyira toleráns mint eddig voltam.
Kellett ez a baba, hogy felnyissa a szemem.
De az sem biztos, hogy megmarad, mert el kezdtem vérezni is, és a mérete sem felel meg az előírt 6hetes értékeknek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!