Miért ne lehetne elvetetni egy gyereket, ha nem szeretnék a szülők? Jobb ha megszületik és földhöz vágják, vagy beadják egy intézetbe ahol semmi jövője nem lesz és csak a lelki nyomoro vár rá majd egész életében? Akkor már jobb lenne ha meg se születne, hiszen senkinek nincs rá szüksége sajnos vagy nem sajnos.
Ne haragudj 10-es de te borzasztóan nem vagy empatikus. De Magyarországon sajnos ez általános.
Aki kihord és megszül egy nem kívánt gyereket annak ez egy borzasztó trauma.
2022. szept. 15. 08:18
12/21 anonim válasza:
És megölni egy gyereket nem borzasztó trauma?
2022. szept. 15. 08:36
13/21 anonim válasza:
Leszögezem, nem vagyok az abortusz mellett. A döntls joga mellett vagyok. Ő még egy magzat. Hadd legyen ennyi joga egy nőnek, ha valami félrement és emiatt került ilyen helyzetbe.
2022. szept. 15. 08:53
14/21 anonim válasza:
Azt azért kalkuláljátok bele, hogy itt nemcsak annyi a történet, hogy kihordod és átadod. Ha kb ennyi lenne, akkor szerintem sem lenne benne semmi.
De végig vinni egy terhességet mind testileg, mind társadalmilag nehéz.
Most hagyjuk is a testi dolgot, de kiesik az illető a munkából, iskolából ha álom terhessége is van akkor is pár hónap. Ha visszamegy, akkor mindenki a babáról kérdezz, és minden válasz rossz lesz. Elfogják ítélni, plekálnak a háta mögött...
2022. szept. 16. 12:25
15/21 anonim válasza:
Tehát szerintetek a digi dugi, és a kényelmetlenségek elkerülése mind fontosabb egy emberi életnél.
2022. szept. 16. 12:55
16/21 anonim válasza:
Jajj 15-ös. Gondolom te is a fizetésed létfenntartáshoz feltétlen szükséges részén felüli összeget havonta utalod a gyermekeket segítő alapítványoknak. A rákosoknak, az éhezőknek. Ugye? Hiszen minden kényelmetlenséget vállalni kell a kis életekért cserébe. Vagy nem? Akkor inkább maradj csendben.
2022. szept. 16. 13:00
17/21 anonim válasza:
Az ép elméjű felnőtt nő nem tud védekezni, hogy ne kerüljön sor az abortuszra.
30 éves vagyok, soha nem történt semmi ,,baleset", még csak a gyanúja sem merült fel, ha nem akartam gyereket tettem ellene.
Kötelezni nem lehet senkit a gyerek megtartására, aki el akarja vetetni, el is fogja . Inkább a felelősségteljes nemi életet kéne belevesni az emberek eszébe valahogy .
2022. szept. 16. 13:01
18/21 anonim válasza:
Jaj 16oska én vállalom a felelősséget a digi dugi után és megszülöm a gyereket ha terhes leszek.
A többiek gyermekgyilkosságához meg nem járulok hozzá.
2022. szept. 16. 13:02
19/21 anonim válasza:
Ez a pár hónap kellemetlenség a karriedbe kerülhet. Vagy a tanulmányaidba. És bánná ezt a fenne, ha könnyen vissza lehetne rázódni máshol, de ez sokszor nem ilyen egyszerű.
2022. szept. 16. 13:02
20/21 anonim válasza:
Semmi sem egyszerű az életben csak - úgy néz ki a digi dugi, az mindent felülbirál fontossági sorrendben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!