Mi a véleményetek az új abortusz törvényről?
2018-ban volt abortuszom. Már akkor is tudtam, hogy van szívhang, úgyhogy nem lepett volna meg, ha "lejátszák", de nem tették, és a képernyőt is kikapcsolták a falon, pedig nem kértem. Ha láttam volna a magzatot vagy ha hallom is a szívhangját, nem változott volna semmi.
Mindennel tisztában voltam, azzal is, hogy dobog a színe, eldőlt már a szem és hajszíne stb.
Ép elméjű felnőtt nő vagyok, tisztában vagyok vele, hogy nem egy játékbaba volt a hasamban, tudtam, hogy vannak tulajdonságai, és ez semmit, de semmit nem változtatott azon, hogy én el akarom vetetni.
Nekem meg olyan érveim vannak ezellen a középkori rendelet (nem is törvény, még mindig veszélyhelyzet és így rendeleti!!! kormányzás van), hogy mekkora lelki traumát okoz ez a nőnek aki mondjuk súlyos pánikbeteg, depressziós, de van párja, szexel, védekezik, de mivel mint tudjuk, nem létezik 100% biztos fogamzásgátlási módszer (csak a sterilizáció meg a teljes önmegtartóztatás), teherbe esik. Abortuszra megy, ahol eleve a védőnő a legtöbb esetben megalázza, majd most már meg is kell az eleve traumatizált helyzetében hallgatnia a szívhangot. Lehet mehet be utána a pszichiátriára.
Aki támogatja ezt a borzalmat, csak ezt próbálja meg empatikusan átérezni.
Dobtak valami butaságot h ezen rágódjunk, addig is elterelik a figyelmünket sokkal fontosabb törvény módosításokról
Aki abortálni akarja a magzatot, azt nem fogja eltántorítani h hallja a szívhangot. Ugyanakkor undorító hogy az sztks rendelésen annak se kapcsolják be kb aki kéri.
Barbár dolog olyanra kötelezni valakit amit nem akar.
Na nem azért mert meghatna, hogy egy fejletlen és életképtelen sejthalmazban a szívizomszövet is növekszik.
Hanem mert személyi szabadság megsértése kötelezni valakit egy ilyen felesleges dologra.
Annak a disznónak is dobogott a szíve amit vacsorára ettél, a disznó intelligensebb állat mint a kutya. Ennyi erővel mindenki meghallgathatná a disznók, csirkék szívhangját aki húst akar vásárolni, vagy a boltban kérhetnének a húspultban egy igazolást arról hogy a vásáó járt vágóhídon és végignézte egy állat levágását.
Vagy bőrcipő, kabát vásárláshoz kelljen már egy igazolás megnéztük a nyúzást.
Vag az éttermekben kérjenek már igazolást arról hogy végig néztük egy éhező afraikai kisgyerek haláltusáját mielőtt vacsorát kapnának.
Lakásvásárlás előtt hallgassuk már meg egy hajléktalan ember szívhangját.
A közteherviselés eltörlése még hagyján, de ez mi?
A csecsemőket úgy viszik mint a cukrot. Éves várakozási idők vannak olyan pároknak akik szeretnének kisbabát örökbe fogadni.
Nekem senki ne próbálja beadni hogy a magzat leölése az egyetlen opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!