Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 10-ből hány nőnek volt már...

10-ből hány nőnek volt már valaha abortusza? mennyire gyakori hogy valaki abortuszon esik át élete során?

Figyelt kérdés

Senki nem veri ezt nagy dobra, ezert senkit sem ismerek szemelyesen akiről tudnám hogy volt már abortusza. 1 lányról hallottam, de nem tudom igaz e.

Amerikában sokan felháborodtak azon hogy be akarják tiltani az abortuszt. Felmerült bennem a kerdés hogy vajon hány nőt éritett ez már, hogy ekkora felháborodást keltett. Ha nagyon ritka lenne az abortusz akkor valoszinűleg nem sok embert hatna meg ez az abortuszos dolog.

Olyanról hallottam aki teherbe esett, nem akarta a gyereket és mégis megtartotta. Nem tudom hogy a vallása miatt, vagy mert kicsúszott az időből hogy elvetesse. Ha nem lenne abortusz akkor mennyivel több gyerek születne meg? pl hányból hány nőnek lenne gyereke 18 év alatt?

2022. aug. 20. 23:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
19%

Ez a pearl index nekem elég furcsa…

A mai modern gyógyszerek mellett teherbe esni, ha rendesen odafigyelve szedi a nő….

De leginkább az óvszer.

Ha rendesen használják (azaz végig fent van, tényleg végig, a végén pedig ellenőrzik, hogy nem-e repedt, lyukas) akkor nem fér a fejembe, hogy hogyan történhet mégis baj.

Ha pedig látja, hogy valami nem Okes, akkor ott van az esemény utáni.

Szóval lehet én gondolkodom rosszul, de szerintem a nem kívánt terhességek elsöprő többsége befejezés nélküli, vagy nagyon felelőtlen szexből adódik, pl nincs rajta már a legelején az óvszer.

De érdekes, ott mégis mindenki, aki abortusszal kapcsolatos kérdést tesz fel, az így kezdődik: védekezés mellett lettem terhes.

Na most ezek vagy nem az igazat írják, vagy nagy homály van a fejükben a védekezés mikéntjét illetően.

2022. aug. 21. 09:56
 12/36 anonim ***** válasza:
20%
Jav: befejezés nélkül = védekezés nélküli
2022. aug. 21. 09:57
 13/36 anonim ***** válasza:
20%
#11 én tök megértem őket. Mert válaszadás helyett megy a papolás, mintha az bármin is változtatna. Mindenki kiereszti magából a mantrát, mint egy jóideje tartogatott fingott, de ennyi. Érdemi válasz meg...
2022. aug. 21. 10:04
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, ez elég részletes statisztika, olvasgass.

2022. aug. 21. 10:15
 15/36 anonim ***** válasza:
84%
Családi és ismerősi körben egy fiatal lányt tudok, akinek abortusza volt. Sajnos őt megerőszakolták.
2022. aug. 21. 12:08
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

15ös vagyok.

Ott,ahol tanítottam,viszont gyakran előfordult (cigány osztály, általános iskola 8. évfolyam). Talán év végére 4 abortusz volt és 1 szülés.

2022. aug. 21. 12:12
 17/36 anonim ***** válasza:
9%

Nem vonom kétségbe h van ilyen, de nekem ezek az erőszaknak fogant gyerekek sztorijai is sántítanak.

Megerőszakolnak, a borzasztó dolog, de utána megyek a rendőrségre feljelentést tenni. Onnan pedig visznek orvosi vizsgálatra. Ahol nyakamat ráteszem, hogy az orvos felajánlja hogy ír fel esemény utánit.

Akkor hogy esnek mégis teherbe ennyien erőszakból?

2022. aug. 21. 13:05
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek tökéletes a családi háttere, hogy azonnal eljusson az orvoshoz.
2022. aug. 21. 13:08
 19/36 anonim ***** válasza:
24%
3 napja van rá…
2022. aug. 21. 13:10
 20/36 anonim ***** válasza:
91%
A megerőszakolt nők hatalmas hányada nem megy a rendőrségre, mert minek (ezt baromi nehéz bizonyítani), vagy mert szégyelli magát (úgyis áldozathibáztatás lesz belőle), vagy mert egyszerűen nem teheti meg (mert mondjuk a házastársa erőszakolja hetente 2-3x).
2022. aug. 21. 13:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!