Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 10-ből hány nőnek volt már...

10-ből hány nőnek volt már valaha abortusza? mennyire gyakori hogy valaki abortuszon esik át élete során?

Figyelt kérdés

Senki nem veri ezt nagy dobra, ezert senkit sem ismerek szemelyesen akiről tudnám hogy volt már abortusza. 1 lányról hallottam, de nem tudom igaz e.

Amerikában sokan felháborodtak azon hogy be akarják tiltani az abortuszt. Felmerült bennem a kerdés hogy vajon hány nőt éritett ez már, hogy ekkora felháborodást keltett. Ha nagyon ritka lenne az abortusz akkor valoszinűleg nem sok embert hatna meg ez az abortuszos dolog.

Olyanról hallottam aki teherbe esett, nem akarta a gyereket és mégis megtartotta. Nem tudom hogy a vallása miatt, vagy mert kicsúszott az időből hogy elvetesse. Ha nem lenne abortusz akkor mennyivel több gyerek születne meg? pl hányból hány nőnek lenne gyereke 18 év alatt?

2022. aug. 20. 23:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
76%
Ő még gyerek volt,kb 15 éves. Rendőrségi ügy lett természetesen.
2022. aug. 21. 13:14
 22/36 anonim ***** válasza:
10%

Rendőrségre ne menjen, ok, ezt termesztesne meg lehet érteni.

De mi tartja vissza attól, hogy bemenjen a nőgyógyászati ambulanciara, és azt mondja, kiszakadt a gumi, írjanak már fel esemény utánit?

Vagy ha ilyen fiatal lányról van szó, senkinek nincs ennyi esze a környezetében?

2022. aug. 21. 13:20
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőgyógyász azonnal kiszúrja,ha erőszak történt. Azért az se vak..
2022. aug. 21. 13:57
 24/36 anonim ***** válasza:
83%
Valamint egy megerőszakolt gyerek nem fog nőgyógyászhoz rohangálni.
2022. aug. 21. 13:58
 25/36 anonim ***** válasza:
77%

22!

Hetente háromszor, ha épp a férj az erőszak tevő?

2022. aug. 21. 14:06
 26/36 anonim ***** válasza:
15%
Akkor válni kellene menni.
2022. aug. 21. 14:37
 27/36 anonim ***** válasza:
86%
Aha. Mert az olyan könnyen megy egy bántalmazo kapcsolat esetén ...
2022. aug. 21. 14:41
 28/36 A kérdező kommentje:

Aki ovszer mellett esik teherbe ugy hogy rendeltetesszeruen hasznalta, nem is szakadt ki az hazudik. A statisztikak masok bemondasai alapjan keszulnek es kevesen valljak be az igazat hogy ok idoben bevettek a tablettat, az ovszer nem jart le, nem szakadt ki, nem csuszott le.

Ha az abortusz illegalis lenne akkor szerintem sokan orokbeadnak a gyereket, mert az nem illegalis. Volt egy no a kornyeken aki terhes lett de nem ment abortuszra, lehet ki is futott az idobol. A gyereket megszulte de orokbeadta mert nem tudta volna felnevelni.

A kerdes, hogy erzelmileg kinek mi a konnyebb. Elvetetni a gyereket, vagy megszulni hogy eljen a baba de orokbe adni ha valakinek olyan a csaladi es anyagi korulmenye hogy nem tud egy gyereket felnevelni.

2022. aug. 21. 16:38
 29/36 anonim ***** válasza:
16%

28, pont ezt írtam én is.

De itt a gyakorin szinte mindenki védekezés mellett lesz terhes…

2022. aug. 21. 17:03
 30/36 anonim ***** válasza:
82%

Én abszolút támogatom az abortuszt és mélységesen felháborítanak az új törvények.

Személy szerint sosem volt, és egészséges terhességet soha nem abortálnék.

Anyukámnak volt egy, még mielőtt megszülettem volna, beteg volt a baba.

2022. aug. 21. 18:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!