Mi a véleményed arról, hogy Hollandiában a 24. hétig el lehet vetetni a magzatot?
Nem sok ez egy kicsit? Nem támogatom az abortusz betiltását, alapvető dolognak tartom, viszont ez, hogy a 24. hétig elvégzik, szerintem nagyon késői. 6 hónapos a kismama, már rendesen pocakja is van.
Hivatalos forrás a holland kormány oldaláról: [link]
A 12 hét is már komoly határ, de a 24 hét egyenesen gyomorforgató.
Akkor már bőven van magzatmozgás is, és érzékeli a magzat a külvilágot, erre kitépik és kidobják a szemétbe.
Komolyan okádok. 🤮
19: igazad van!
Minden xar nyugatról jött be és nem véletlen, hogy ezt egyre többen kezdik felismerni.
Amíg nem volt itt ez a fene nagy szabad rablású kapitalizmus, se hajléktalanok nem voltak az utcán se ilyen romlott közerkölcsök!
#15 értő olvasás, kérlek gyakorold. 12. hétig írtam, hogy életképtelen sejtcsomó, többször is kiemeltem, hogy a 24 héttel én sem értek egyet.
#16 “ Ha nem ölnék meg életképes lenne pàr hónap múlva méhen kívül is”
Igen, a kulcsszó a lenne. Ergó ha nem az még, akkor nem lehet megölni sem, mert nem is él. Maximum elvetetni. Egy kifejlett embernek, meg hadd legyen már több joga, mint egy életképtelen sejtcsomónak. 12 hét alatt azért el lehet dönteni, hogy mi legyen, ennyi járjon mindenkinek.
29- es neked van gyereked?
Ha van, akkor tudnod kéne, mit produkál egy akár 23 hetes magzat is a hasadban. Ha ezek után, miután valaki ezt megérzi, és el bírja vetetni az egészséges gyerekét... inkább nem írom mit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!