Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszom utan volt menstruac...

Abortuszom utan volt menstruaciom egy hetig aztan par napig vekep aztan osze jottem a paromal es sex kozbe vereztem ez mit jelent roszat?

Figyelt kérdés
9 napja volt abortuszom a menstrualasom a korhazban olyan volt mint mikor rendesen meg jon mikor haza jottem ra masnapra mar csak olyan volt mint mikor kezd veget erni a menstrualasod ez egy hetig volt igy aztan egy het utan vekep nem volt menstruaciom jo par napig post pedig voltam egyutt a paromal es hirtelen megint el insult a menstruaciom ha ezt annak kell nevezni .... mit jelent ez az egesz hogy egy hetig van aztan par napig nincs utana osze jovok a paromal es sex kozbe pedig megint van de rendesen ...most ez mit jelent ???? Bajt jelent ????
2020. febr. 1. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
azt nem mondták hogy nem kéne egy hét után szexelni????
2020. febr. 1. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Az abortusz utáni vérzés az nem menstruáció!!!

Az a méhed ürülése/kaparás miatti vérzés volt. Nem is értem hogy jutott eszetekbe a sex!!

Bár a helyesírásod alapján az IQ-d se magasabb az életkorodnál!

Menj vissza a nőgyógyászhoz minnél hamarabb..mert nem normális ez a vérzés ami a szex alatt jelentkezett!

2020. febr. 1. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Gratulálok.👏
2020. febr. 1. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Meg jo h abortuszra mentel es nem szaporodsz ennyi esszel.
2020. febr. 1. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Johet a kovetkezo abortusz??

Agyhalott

*facepalm*

2020. febr. 1. 21:17
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Eléggé 0 IQ-s ösztönlény lehetsz,ha abortusz után sem bírod ki 1 hétig szex nélkül...

Semmilyen műtét után nem szexelünk 1 héttel,nem hogy nőgyógyászati műtét után!

2020. febr. 1. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Jó isten gyere le 😂
2020. febr. 1. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Abortusz után TUDTOMMAL 6 hétig tilos a szex.
2020. febr. 1. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Trollkodik ne etessétek.
2020. febr. 1. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

#9, akkor ROSSZUL tudod, különböző helyek és források eltérő időt mondanak, az osztrákok például:

"Közösülés, tamponhasználat, úszás

Az abortuszt követő _két napban_ a fertőzésveszély miatt kerülje a közösülést, a tampon használatát és az ülőfürdőt. "

[link]

A magyar orvosok zöme meg 2-3-4 hetet szokott manapság ajánlgatni. A 6 hét az egy szélsőségesen konzervatív nézet.

2020. febr. 1. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!