Abortuszom utan volt menstruaciom egy hetig aztan par napig vekep aztan osze jottem a paromal es sex kozbe vereztem ez mit jelent roszat?
#11, szerintem a 6 hét a meredek, mert tök felesleges áldozathozatalra kényszerít a nagy semmiért cserébe - ha jól tévedek, "erkölcsi" alapon, n.b. átlagban 6 hét után lehet újra esélye a teherbe esésnek, a fanatikus vallási szélsőségesek szerint az egyetlen legitim oknak a szexre:((( - jó lenne, hogyha végre kihalna ez a blődli az egyébként is sajnálatosan konzervatív magyar orvosi szemléletből.
Egyébként ja, szerintem is a 2-3 hét kb a reális, de voltaképp mindenki maga érzi.
A legkevesebb amit esetleg mondanak hogy várni kell az a 2 hét, még pedig azért ilyenkor még nagy a fertőzés kockázata, ami hogy ha megint gumi nélkül csinálták a kérdezőék valószínűleg összejön
Egyébként kapartak, szóval sebek vannak a méhfaladon kérdező, valószínűleg azok szakadtak föl és onnan van vérzés
Egyébként gondolom nem akarsz több gyereket, ha fertőzést kapsz és nem tőrödsz vele akkor meg eshet hogy többet amúgy se lehetne, szóval csak így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!