Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszom utan volt menstruac...

Abortuszom utan volt menstruaciom egy hetig aztan par napig vekep aztan osze jottem a paromal es sex kozbe vereztem ez mit jelent roszat?

Figyelt kérdés
9 napja volt abortuszom a menstrualasom a korhazban olyan volt mint mikor rendesen meg jon mikor haza jottem ra masnapra mar csak olyan volt mint mikor kezd veget erni a menstrualasod ez egy hetig volt igy aztan egy het utan vekep nem volt menstruaciom jo par napig post pedig voltam egyutt a paromal es hirtelen megint el insult a menstruaciom ha ezt annak kell nevezni .... mit jelent ez az egesz hogy egy hetig van aztan par napig nincs utana osze jovok a paromal es sex kozbe pedig megint van de rendesen ...most ez mit jelent ???? Bajt jelent ????
2020. febr. 1. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
A 2 nap azert meredek, de 2-3 hetet illik varni . Csodalkozom a kerdezon, sztem az ember egy jo ideig nem is kivanja h oda barmi bemenjen egy abortusz utan.
2020. febr. 4. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

#11, szerintem a 6 hét a meredek, mert tök felesleges áldozathozatalra kényszerít a nagy semmiért cserébe - ha jól tévedek, "erkölcsi" alapon, n.b. átlagban 6 hét után lehet újra esélye a teherbe esésnek, a fanatikus vallási szélsőségesek szerint az egyetlen legitim oknak a szexre:((( - jó lenne, hogyha végre kihalna ez a blődli az egyébként is sajnálatosan konzervatív magyar orvosi szemléletből.

Egyébként ja, szerintem is a 2-3 hét kb a reális, de voltaképp mindenki maga érzi.

2020. febr. 5. 02:25
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

A legkevesebb amit esetleg mondanak hogy várni kell az a 2 hét, még pedig azért ilyenkor még nagy a fertőzés kockázata, ami hogy ha megint gumi nélkül csinálták a kérdezőék valószínűleg összejön

Egyébként kapartak, szóval sebek vannak a méhfaladon kérdező, valószínűleg azok szakadtak föl és onnan van vérzés

Egyébként gondolom nem akarsz több gyereket, ha fertőzést kapsz és nem tőrödsz vele akkor meg eshet hogy többet amúgy se lehetne, szóval csak így tovább

2020. febr. 5. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!