Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek már voltak gyerekei,hog...

Akinek már voltak gyerekei,hogy viselte az abortuszt? Pláne ha a párja akarta.

Figyelt kérdés
Miért nem tartottad meg?
2021. dec. 19. 17:02
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
53%

Panikbeteg vagyok xanaxot szedek napi 3x 0,5mg.

Szerintetek bevehetem reggel a gyogyszert hiszen anelkul el sem merek indulni mert panikrohamom lesz.

2021. dec. 21. 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Persze, csak szólj az anesztesnek róla.
2021. dec. 22. 23:57
 13/22 anonim válasza:
10%
En nem remiszteni akarok senkit. Nekem multhet szerdan volt a mutet,de aki teheti ne tegye!! Egy remalom volt. Az ellensegemnek sem kivanom ezt.
2021. dec. 27. 08:38
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
#13, most gondolj bele, egy nem kívánt gyerek 18+ évig tartó folyamatos rémálom...
2021. dec. 27. 13:01
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Attól, mert NEKED “rémálom” volt a műtét, nem jelenti hogy másnak is az lesz! Számomra speciel kevesebb nagyobb rémálom létezik egy nem kívánt gyerek megtartásánál, aki aztán minimum 18 évig ott lesz, hogy mindennap emlékeztessen a rossz döntésemre..
2021. dec. 27. 16:03
 16/22 anonim ***** válasza:
6%
Szornyu amit itt egy ketto ember ir. Majdnem hogy megkonnyebbules egy abortusz vagy egy megvalto pillanat? Ha ilyen konnyeden beszeltek errol lehetseges hogy egyszerubb lett volna vedekezni?
2021. dec. 27. 16:30
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg az a szörnyű, hogy némelyek képtelenek tiszteletben tartani, hogy mások esetlegesen másképpen vélekednek bizonyos dolgokról az életben, mint ők..

Igen képzeld, aki nem kívántan teherbe esik úgy, hogy egyáltalán nem akar gyereket (most a hogyan és miért lényegtelen, ugyanis ha a terhesség már adott, akkor eső után köpönyeg a védekezésről papolni), annak igen is egyfajta “megkönnyebbülés” túlesni a műtéten, bármennyire is nem tetszik ez egyeseknek! Az abortusz egy rövid kis műtét, nem mindenki lát bele többet, mint ami és esik depresszióba meg rágódik rajta.

100%-os védelem pedig továbbra sem létezik, tehát ha minimális is, de mindig ott lesz az esélye egy nem kívánt terhességnek, márpedig egyáltalán nem akar mindenki gyereket, tehát az abortusz számukra (is) egy utolsó mentsvár.

2021. dec. 27. 17:14
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
#16 "Ha ilyen konnyeden beszeltek errol lehetseges hogy egyszerubb lett volna vedekezni?" - közöd hozzá???
2021. dec. 27. 19:05
 19/22 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem akarod a zigotát, akkor megkönnyebbülés lesz hátra hagyni. A pároddal beszélj erről sokszor. Értsétek meg egymást, hogy te miért nem akarod és ő miért döntene másként. Egymás nélkül nem fog menni. Egy nevezőre kell jussatok. A végső döntés a tiéd lesz. Még akkor is, ha fáj neki.
2021. dec. 27. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
#17, a nőgyógyász prof is azt írta le, hogy az abortuszon túl esett nők leggyakrabban megkönnyebbülésről számolnak be... ami szerintem tök természetes, hisz végre túl vannak egy megoldandó problémán, helyzeten. Csak a magzatvédőknek vörös kukorica a valóság...
2021. dec. 27. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!