Akinek már voltak gyerekei,hogy viselte az abortuszt? Pláne ha a párja akarta.
Panikbeteg vagyok xanaxot szedek napi 3x 0,5mg.
Szerintetek bevehetem reggel a gyogyszert hiszen anelkul el sem merek indulni mert panikrohamom lesz.
Szerintem meg az a szörnyű, hogy némelyek képtelenek tiszteletben tartani, hogy mások esetlegesen másképpen vélekednek bizonyos dolgokról az életben, mint ők..
Igen képzeld, aki nem kívántan teherbe esik úgy, hogy egyáltalán nem akar gyereket (most a hogyan és miért lényegtelen, ugyanis ha a terhesség már adott, akkor eső után köpönyeg a védekezésről papolni), annak igen is egyfajta “megkönnyebbülés” túlesni a műtéten, bármennyire is nem tetszik ez egyeseknek! Az abortusz egy rövid kis műtét, nem mindenki lát bele többet, mint ami és esik depresszióba meg rágódik rajta.
100%-os védelem pedig továbbra sem létezik, tehát ha minimális is, de mindig ott lesz az esélye egy nem kívánt terhességnek, márpedig egyáltalán nem akar mindenki gyereket, tehát az abortusz számukra (is) egy utolsó mentsvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!