Miért szakitják meg sokan,terheségeket,egészséges baba,beteg baba esetén is?
Figyelt kérdés
elméleti kérdés csak2021. okt. 13. 12:53
1/18 anonim válasza:
Számtalan oka lehet amiért nem kéne elítélni azt aki megszakítja...
-Erőszak
-Eleve nem kívánt terhesség
-Becsúszás védekezés ellenére is
-Nincs megfelelő anyagi helyzet
Stb..soroljam?
2/18 anonim válasza:
Na már megint itt van az abortuszellenes provokátor. Szerintem keress magadnak értelmes hobbit. A csapból is az elmebeteg hülyeséged folyik ezen az oldalon.
3/18 anonim válasza:
Miért nem tanulnak meg egyesek helyesen írni és fogalmazni, ahelyett, hogy provokáló hülye kérdéseket tesznek fel...?
4/18 anonim válasza:
Mér jobb megszülni egy beteg gyereket szenvedni?
Te szeretnéd végignézni, hogy mártírkozhass, hogy hú milyen fasza vagy te tartod életben, na ettől nem vagy senkitől jobb csak kinzod a saját gyerekedet és ha nem az első kínzod a meglévőket.
Nincs időd másra csak fejleszteni ha lehet.
Ismerősnél a downos baba megfullatt a kezükben 2 évesen és ezt a testvérei végig nézték.
Így én nem szültem meg betegen én annál jobban szerettem mint örök szenvedésre itéljem.
5/18 anonim válasza:
A tegnapi kerdésedhez is írtam. Azzal mi van, akit pl. megerőszakolnak? Babusgassa az elkövetőtől született gyereket egész életében nézegesse, vsak mert a hozzád hasonló férgek abortuszellenesek? Hogy van ehhez gyomrod?
6/18 A kérdező kommentje:
Válaszolok: Félre értetteket, nem az a kérdező vagyok akire gondoltok,én nem irnék ki olyan kérdést.
2021. okt. 13. 14:04
7/18 anonim válasza:
Talán mert nem akarják a gyereket???
8/18 anonim válasza:
6.De akkor mi a kérdés? mert gondolom sejthetted hogy milyen válaszokat fogsz kapni?
9/18 A kérdező kommentje:
8#Télleg nem sejtettem, hogy milyen válaszokat fogok kapni. A nők miért szakitják meg,a terhességüket? ez a kérdésem
2021. okt. 14. 10:50
10/18 anonim válasza:
Kérdező (#9)Talán, mert az idő azon pillanatában nem akarnak gyereket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!