Miért szakitják meg sokan,terheségeket,egészséges baba,beteg baba esetén is?
Figyelt kérdés
elméleti kérdés csak2021. okt. 13. 12:53
11/18 A kérdező kommentje:
Megértem a válaszolokat, hogy sok buta ember van itt és kérdés ki iroinál nem tudni,hogy ugyan az a kérdező,vagy a kérdező más valaki. köszönöm válaszokat.terheség megszakitás oka a kérdésem lényege
2021. okt. 14. 11:17
12/18 anonim válasza:
Nekem van egy kisfiam. És pozitív lett a tesztem.
Abortuszra fogok menni. Miért?
Mert nem tudnánk eltartani, sok a hitel, sok a kiadás, a kisfiam tápszeres, depressziós vagyok.
Kell ennél többet írnom, vagy elég neked ennyi is?
13/18 anonim válasza:
12
Mondjuk azt még leírhatnád védekeztél e és ha nem miért nem
14/18 anonim válasza:
13. Igen vêdekeztünk. Mivel fogamzásgátlót nem szedhetek, így óvszerrel védekeztünk.
Az kisfiam durex baba.
De bármi kérdésedre válaszolok.
15/18 anonim válasza:
Mert nem akarnak gyereket. Ennyi. A terhesség pedig veszélyes, a szülés is, szóval, minek kockáztatni az életed a semmiért?
16/18 anonim válasza:
gyakran a korulmenyeik miatt dontenek igy, pl. a parjuknak nem kell, nincs jovedelmuk, megelhetesi gondok stb.
ugyanilyen gyakran szerintem az anyanak (leendo) egyszeruen nem kell a gyerek, nincs szandekaban egy gyerek felnevelesere vallalkozni mas tervei vannak szabad eletet akar stb.
17/18 anonim válasza:
mert akkor nem akarjak a gyereket, de az is lehet hogy veletlen volt a teherbe eses es egyaltalan nem kell nekik gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!