Beteg baba megtartása?(oxigén hiányos állapot miatt pl értelmi fogyatékosságot kaphatunk), tehát értelmi fogyatékos gyerek megtartása? Enyhe fokú értelmi, középsúlyos, nagyon súlyos
Figyelt kérdés
Mindenki véleményét várom, de normálisan#abortusz #fogyatékosság #beteg baba #Felnevelni, gondozni #86 alatti IQ #Anya apa és gyerek kapcsolat
2021. okt. 13. 00:31
41/69 A kérdező kommentje:
Nem marhaság, hogy enyhe fokú értelmi sérült élhet teljeskorű életét (aki testileg ép az simán, aki nem mint ahogy én se ő mondjuk nagy karriert már nem fog befutni
2021. okt. 13. 18:29
42/69 A kérdező kommentje:
31/41 tanulásban akadályozott is vagyok "tehát értelmi fogyatékos" Igen, a magam módján velem is lehet beszélni "Nem vagyok túl intelligens",de tanulási készségzavarom is van "diszkalkulia" a neve! Azért írni olvasni tudok 8 osztályom megvan! Az nem értelmi fogyatékosság ha az agyad egyik része megserul és a tanulási keszsegeiddel semmi baj nem lesz, mert ő ép!
2021. okt. 13. 18:37
43/69 anonim válasza:
A tanulásban akadályozott nem azonos az értelmi fogyatékossal, csak mondom.
44/69 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy az enyhe értelmi fogyatékost nem értaknak, hanem tanaknak nevezik utolsó
2021. okt. 13. 19:50
45/69 anonim válasza:
Mindig azon imádkoztam,hogy mkndegy hogy fiú, vagy lány, csak egészséges legyen. Az első 3 év még egészségessel is megterhelő. A fogyatékossal sajnos soha nem lesz vége. A családot tönkreteszi.
46/69 A kérdező kommentje:
Nem így van (ha enyhe fokú, akkor önálló eletvezetesre képessé válhat)
2021. okt. 13. 23:56
47/69 anonim válasza:
Hát, én nem ismerek olyan enyhe értelmi fogyatékost, aki 100%-ban teljesen képes az önellátásra. Ugyanis mind mellett volt egy személy legalább, aki terelgette.
Nálunk is van olyan lakó, aki éveken át egyedül élt, viszont minden egyes nap ránéztek a rokonok. Ő mindent meg is csinált, de mindent mondani kellett/ kell neki.
Mint: menj el fürödni. Vedd fel a tiszta ruhát, ami koszos bedobjuk a mosógépbe.
Stb.stb.
48/69 anonim válasza:
tanulásban akadályozott is vagyok "tehát értelmi fogyatékos
A kettő nem ugyanaz
És látom, már megvan az új kérdésed is.
49/69 anonim válasza:
az enyhe értelmi fogyatékost nem értaknak, hanem tanaknak nevezik utolsó
Csak mondom, az éfo az értak. A részképességzavaros tanak.
Értelmi fogyatékosság 70-es IQ alatt van.
50/69 A kérdező kommentje:
Pedagógiaból közepes voltam es azt tanultuk "hogy az enyhe értelmi fogyatékos azt tanulásban akadályozottnak nevezik Hadd tudjam már jobban. hogy a saját szakunkon mi, hogy működik
2021. okt. 14. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!