Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Beteg baba megtartása?(oxigén...

Beteg baba megtartása?(oxigén hiányos állapot miatt pl értelmi fogyatékosságot kaphatunk), tehát értelmi fogyatékos gyerek megtartása? Enyhe fokú értelmi, középsúlyos, nagyon súlyos

Figyelt kérdés
Mindenki véleményét várom, de normálisan

#abortusz #fogyatékosság #beteg baba #Felnevelni, gondozni #86 alatti IQ #Anya apa és gyerek kapcsolat
2021. okt. 13. 00:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Nem marhaság, hogy enyhe fokú értelmi sérült élhet teljeskorű életét (aki testileg ép az simán, aki nem mint ahogy én se ő mondjuk nagy karriert már nem fog befutni
2021. okt. 13. 18:29
 42/69 A kérdező kommentje:
31/41 tanulásban akadályozott is vagyok "tehát értelmi fogyatékos" Igen, a magam módján velem is lehet beszélni "Nem vagyok túl intelligens",de tanulási készségzavarom is van "diszkalkulia" a neve! Azért írni olvasni tudok 8 osztályom megvan! Az nem értelmi fogyatékosság ha az agyad egyik része megserul és a tanulási keszsegeiddel semmi baj nem lesz, mert ő ép!
2021. okt. 13. 18:37
 43/69 anonim ***** válasza:
72%
A tanulásban akadályozott nem azonos az értelmi fogyatékossal, csak mondom.
2021. okt. 13. 19:47
 44/69 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy az enyhe értelmi fogyatékost nem értaknak, hanem tanaknak nevezik utolsó
2021. okt. 13. 19:50
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azon imádkoztam,hogy mkndegy hogy fiú, vagy lány, csak egészséges legyen. Az első 3 év még egészségessel is megterhelő. A fogyatékossal sajnos soha nem lesz vége. A családot tönkreteszi.
2021. okt. 13. 23:47
 46/69 A kérdező kommentje:
Nem így van (ha enyhe fokú, akkor önálló eletvezetesre képessé válhat)
2021. okt. 13. 23:56
 47/69 anonim ***** válasza:
82%

Hát, én nem ismerek olyan enyhe értelmi fogyatékost, aki 100%-ban teljesen képes az önellátásra. Ugyanis mind mellett volt egy személy legalább, aki terelgette.

Nálunk is van olyan lakó, aki éveken át egyedül élt, viszont minden egyes nap ránéztek a rokonok. Ő mindent meg is csinált, de mindent mondani kellett/ kell neki.

Mint: menj el fürödni. Vedd fel a tiszta ruhát, ami koszos bedobjuk a mosógépbe.

Stb.stb.

2021. okt. 14. 07:08
 48/69 anonim ***** válasza:
79%

tanulásban akadályozott is vagyok "tehát értelmi fogyatékos

A kettő nem ugyanaz

És látom, már megvan az új kérdésed is.

2021. okt. 14. 08:21
 49/69 anonim ***** válasza:
69%

az enyhe értelmi fogyatékost nem értaknak, hanem tanaknak nevezik utolsó

Csak mondom, az éfo az értak. A részképességzavaros tanak.

Értelmi fogyatékosság 70-es IQ alatt van.

2021. okt. 14. 08:23
 50/69 A kérdező kommentje:
Pedagógiaból közepes voltam es azt tanultuk "hogy az enyhe értelmi fogyatékos azt tanulásban akadályozottnak nevezik Hadd tudjam már jobban. hogy a saját szakunkon mi, hogy működik
2021. okt. 14. 13:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!