Beteg baba megtartása?(oxigén hiányos állapot miatt pl értelmi fogyatékosságot kaphatunk), tehát értelmi fogyatékos gyerek megtartása? Enyhe fokú értelmi, középsúlyos, nagyon súlyos
O mozgasban fogyatekos, te fogyatékos.
Meg kulonben is, az agyanak lehet serult olyan resze aminek semmi koze a tanulashoz, igy semmi sem zarja ki a jo helyesirasi kepessegeket.
Egyebkent meg, ha nem tunt volna fel, a telefonok, tabletek mindegyiken van helyesiras ellenorzo, vagy a helytelen szo helyett ralehet koppintani a felkinalt helyesre..
32, olvasni tudsz, vagy csak pofázni?
Enyhe értelmi fogyatékos vagyok, magamat nem tartottam volna meg - maga a kérdező írta.
Meg kulonben is, az agyanak lehet serult olyan resze aminek semmi koze a tanulashoz, igy semmi sem zarja ki a jo helyesirasi kepessegeket.
Fogalmad nincs az értelmi fogyatékosságról. Az nem részképességzavar.
Ha már magzati korban kiderül, akkor iszonyat fájó szívvel, de nem tartanánk meg, bármilyen fokú is a sérülés. Én senkinek nem kívánok ilyen életet. Sem a gyerekemnek, sem magunknak. Egy egészséges fiatal is brutálisan nehezen boldogul a mai világban, a gyerekek gonoszak ráadásul, NEM.
Ha már úgy derül ki, hogy gond van, hogy "nincs visszaút", akkor nyilván ez van. Nem fogom ott hagyni a kórházban emiatt, hiszen én hoztam a világra, mi vállaltuk felelősséggel, hát végig csináljuk. Az egyetlen, ami sosem hagyna nyugodni, hogy mi lesz vele, ha mi már nem leszünk. És itt jön a spirituális háttér, amit már valaki pedzegetett. Én valamiért ezt kaptam a sorstól. Igyekeznék megtalálni az okot és kihozni belőle a legtöbbet.
Nem tartanám meg!
Nem ámítom magam, hogy úgy is élhet teljes életet mert ez marhaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!