Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Beteg baba megtartása?(oxigén...

Beteg baba megtartása?(oxigén hiányos állapot miatt pl értelmi fogyatékosságot kaphatunk), tehát értelmi fogyatékos gyerek megtartása? Enyhe fokú értelmi, középsúlyos, nagyon súlyos

Figyelt kérdés
Mindenki véleményét várom, de normálisan

#abortusz #fogyatékosság #beteg baba #Felnevelni, gondozni #86 alatti IQ #Anya apa és gyerek kapcsolat
2021. okt. 13. 00:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
65%

O mozgasban fogyatekos, te fogyatékos.

Meg kulonben is, az agyanak lehet serult olyan resze aminek semmi koze a tanulashoz, igy semmi sem zarja ki a jo helyesirasi kepessegeket.

Egyebkent meg, ha nem tunt volna fel, a telefonok, tabletek mindegyiken van helyesiras ellenorzo, vagy a helytelen szo helyett ralehet koppintani a felkinalt helyesre..

2021. okt. 13. 07:10
 32/69 anonim ***** válasza:
91%

32, olvasni tudsz, vagy csak pofázni?

Enyhe értelmi fogyatékos vagyok, magamat nem tartottam volna meg - maga a kérdező írta.

2021. okt. 13. 07:14
 33/69 anonim ***** válasza:
40%

Meg kulonben is, az agyanak lehet serult olyan resze aminek semmi koze a tanulashoz, igy semmi sem zarja ki a jo helyesirasi kepessegeket.

Fogalmad nincs az értelmi fogyatékosságról. Az nem részképességzavar.

2021. okt. 13. 07:14
 34/69 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ugyanezt tapasztalom én is. És teljesen egy kalap alá vesznek az értelmi fogyatékosokkal, de még a gyógypedagógusok, szakemberek is. Sőt, olyan gyógypedagógus is teljesen fogyatékosként kezel, aki érzékenyíteni jár sulikba... Úgyhogy itt nem szerencsés bármiben is különbözni. Vannak országok, ahol egyáltalán nem probléma, ha valaki aspergeres, és nem lehetetlenítik el mindentől, mint itt. Amint tudok, elköltözök valahova.
2021. okt. 13. 07:29
 35/69 anonim ***** válasza:
100%

Ha már magzati korban kiderül, akkor iszonyat fájó szívvel, de nem tartanánk meg, bármilyen fokú is a sérülés. Én senkinek nem kívánok ilyen életet. Sem a gyerekemnek, sem magunknak. Egy egészséges fiatal is brutálisan nehezen boldogul a mai világban, a gyerekek gonoszak ráadásul, NEM.

Ha már úgy derül ki, hogy gond van, hogy "nincs visszaút", akkor nyilván ez van. Nem fogom ott hagyni a kórházban emiatt, hiszen én hoztam a világra, mi vállaltuk felelősséggel, hát végig csináljuk. Az egyetlen, ami sosem hagyna nyugodni, hogy mi lesz vele, ha mi már nem leszünk. És itt jön a spirituális háttér, amit már valaki pedzegetett. Én valamiért ezt kaptam a sorstól. Igyekeznék megtalálni az okot és kihozni belőle a legtöbbet.

2021. okt. 13. 08:57
 36/69 anonim ***** válasza:
75%
abortusz,magzat elhajtás elvetetés megoldás.de én bármilyen beteg gyereket megtartanék
2021. okt. 13. 13:24
 37/69 A kérdező kommentje:
De írna így ! Nem használok autocorrectet Tudok így írni! (Számolni nem tudok!)
2021. okt. 13. 14:05
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben egy értelmi fogyatékos kislány van. Ő jelenleg az apjával él. Az anya a születés után 1 évvel lelépett. Az apán látszik, hogy szenved, egész nap vele kell lennie, napközbeni gondozót is alig talált mellé. De ettől még azt mondja, hogy nem bánta meg, ugyanúgy szereti mintha teljesen egészséges lenne.
2021. okt. 13. 14:36
 39/69 anonim ***** válasza:
99%
#34: Ismerős szituáció, sajnos. Én Ausztriában nőttem fel, ott is születtem már, nem sokkal előtte mentek ki a szüleim. Aspergeresként nagyon rossz gyerekkorom volt. Beszélgettem itt Mo-n több sorstársammal, hogy miként élték meg ezt ők. Nagyjából ugyan azt mondták el, mint amit én tapasztaltam. De van ismerősöm Németországból is, ő is ugyan azt mondta. Szóval ha el szeretnél menni, akkor ne ezeket az országokat válaszd. Amúgy én most Mo-n vagyok, itt élek, pár éve költöztem. Felnőttként egyáltalán nem rossz itt a helyzet Aspergeresként. A legtöbb kollégám ismeri a betegségem, de soha 1 rossz szót nem mondtak emiatt, sőt, el is fogadják ha ez befolyásolna engem a munkában. De szerencsére ebben a pozícióban nem szokott.
2021. okt. 13. 14:43
 40/69 anonim ***** válasza:
91%

Nem tartanám meg!

Nem ámítom magam, hogy úgy is élhet teljes életet mert ez marhaság!

2021. okt. 13. 16:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!