Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Beteg baba megtartása?(oxigén...

Beteg baba megtartása?(oxigén hiányos állapot miatt pl értelmi fogyatékosságot kaphatunk), tehát értelmi fogyatékos gyerek megtartása? Enyhe fokú értelmi, középsúlyos, nagyon súlyos

Figyelt kérdés
Mindenki véleményét várom, de normálisan

#abortusz #fogyatékosság #beteg baba #Felnevelni, gondozni #86 alatti IQ #Anya apa és gyerek kapcsolat
2021. okt. 13. 00:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:
Hát mozgási korlátaim nagyobbak, mint a helyesírási értelmi fogyatékosságom 👍🍟9/10-es valaszolónak ment Megvalaszolhatja ha szeretné! Hajrá
2021. okt. 13. 01:16
 12/69 anonim ***** válasza:
19%
Az én válaszom kicsit sem tudományos, mert én hiszek a reinkarnációban, a karmában. Úgy gondolom, aki ilyennek született, az ezt a sorsot akarta. Ehhez kell találjon egy szülőpárt, aki "partner" az ő sorsának megélésében, hiszen jókora terhet vesznek ők is magukra, ha vállalják a gyermeket. De abban biztos vagyok, ha elvetetik, az a lélek, aki fogyatékossággal akar leszületni, hogy így oldjon meg valami karmikus gubancot, addig fog próbálkozni más szülőknél, míg valakik végre nem vállalják, hogy világra hozzák és fölnevelik így.
2021. okt. 13. 01:50
 13/69 A kérdező kommentje:
Ez szerintem kicsit "butaság" utulsó
2021. okt. 13. 01:58
 14/69 anonim ***** válasza:
81%
12-es válasza nem is kicsit butaság, inkább nagyon, amire figyelmet sem szabadna fordítani.
2021. okt. 13. 03:56
 15/69 anonim ***** válasza:
82%
Jó hogy azt nem mondja: a fogyatékosság büntetés valamiért... A z ilyet meg kéne tartani az ezós kategóriába.
2021. okt. 13. 04:00
 16/69 anonim ***** válasza:
27%
Még szerencse, hogy a szülői szeretet azért sokkal komolyabb annál, és igyekeznek megadni amit lehet általában így is.
2021. okt. 13. 04:04
 17/69 anonim ***** válasza:
91%
A szülői szeretetről, annyit, hogy a sérült gyerek mellől az apukák jóval gyakrabban lépnek le mint nem. A nő meg kínlódik egyedül... Az lenen a jó ha időben szűrnék a kiszűrhető dolgokat, és meg se születnének ilyen életre azok a gyerekek.
2021. okt. 13. 04:13
 18/69 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen országban nem tartanám meg. Én asperger szindrómás vagyok, tehát egyáltalán nem értelmi fogyatékos autista, mégis egész életemet végigkísérte a diszkrimináció, megalázás, fizikai és lelki bántalmazás ovitól a gimin át a munkahelyig. Elképzelni sem tudom min mehet keresztül egy igazából fogyatékos ember.
2021. okt. 13. 04:32
 19/69 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó vagyok. Rengeteg sorstársam van. Nem is ismerek olyan autistát vagy egyéb hivatalosan fogyatékosnak tartott embert, akit nem bántalmazott a társadalom évekig. Munkát nehéz találni, még nem értelmi fogyatékosként is. Ami támogatás jár, az egy nagy nulla. Van egy down kóros srác a rokonságban, a gondozásába belerokkant a család.
2021. okt. 13. 04:36
 20/69 anonim ***** válasza:
94%
Nekem "pusztán" a testvérem Down-kóros. A szégyent, a megaláztatást, a kiközösítést, a kortárscsoport csúfolódását - amíg élek -, sose fogom kiheverni. Pedig sok-sok év terápia áll mögöttem.
2021. okt. 13. 05:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!