Elvetessem, vagy már inkább maradjon?
#80 "hanem egyszerűen nem gondolták, hogy rögtön összejön,Murphy meg úgy döntött, hogy mégis" - simán lehetséges... de ugye ez alapban szerencsére nem az a helyzet, amikor nincs más választásod, mint a becsicskulás az életed feletti uralmat ellopni szándékozó Isten, sors, Murphy (stb) előtt, símán vissza lehet szerezni a kontrollt. Ehhez csak annyi kell, hogy a Kérdező és a párja egyetértsenek ebben, hogy márpedig a saját életükben ők az urak, nem a felsoroltak... szóval a helyzet simán megoldható, a megoldást terhesség-megszakításnak hívják...
AZ már ciffrább helyzet, ha a Kérdező meg a párja nem értenek egyet ebben. Mert ugye az embernek a szabad akarata ellenében a nyakába varrt gyerek nem motiváló, hanem éppenséggel demotiváló tényező. (ebben volt részem nekem is, első kézből tudom, minden percét utáltam) Mint kiderült eddig, a Kérdezőék a hitel miatt ez esetben még válni sem tudnának simán... Szerintem, ha a mai eszemmel lennék a Kérdező férjének a helyében, és a Kérdező ilyen előzményekkel megtartaná a terhességet a tiltakozásom ellenére, az első dolgom az lenne, hogy keressek egy szeretőt... akinek én magam vagyok a fontos, nem az embrió és nem a hitel... és aki értelmet tud adni számomra a következő évek életének - amíg nem tudok szabadulni a hitel miatt. Ilyen módon már a férfi életében is lenne valami pozitív, amiért érdemes a továbbiakban is felkelni, dolgozni, élni...
Nekem már ez a szint meghaladja a felfogó értelmezőszintemet, ezért leírom a palacsinta receptjét.
-1 litee tej
-300 ml viz
-4 ek cukor
-1 tk so
-4 tojas
... A tojásokat keverjük.....
#89, étolajat is érdemes bele tenni... jóval kevésbé ragad le...
Egyébként mit nem értettél. Mivel ketten vették fel a hitelt, nyilvánvaló, hogy visszafizetni is kettejüknek kell, ha nem lesz gyerek... ha elválnak, akkor (egyéb infó híjján) nyilván fele-fele... és akkor nyilván azt érinti ez jobban, akinek kevesebb jövedelemből kell kifizetnie az azonos összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!