Elvetessem, vagy már inkább maradjon?

A férjednek üzenem, hogy döntse el, vagy tervek szerint akar élni, vagy gyereket szeretne, mert gyerek mellett aztán sorra fognak a tervei bedőlni.
Azt értem, hogy anyagi biztonságot akartok. De a babavárónak a neve szerintem egyértelmű.
Magatok se tudjátok mit akartok, kell a gyerek vagy sem, akkor itt most ki mondja meg nektek mit csináljatok?

A férjed nem is akar gyereket.
Csak a hitel kellett.

"52:a férfi elköltése is 15perces kisműtét,és akkor tuti nincs baj!" - ugye leszámítva, hogy az esetek 80%-ban visszafordíthatatlan...".A 15perces kisműtét amúgy fájdalmas,és veszélyes is,többek között fennáll a veszélye,hogy esetleg többet nem lehet gyereke." - jé, akkor csak nem ugyanaz a veszélye? Csak amig az AB-nál ez ma 1% alatti, addig a férfi elkötésénél 80% körüli, ami azért egy hangyányi különbség...
"A házasságnál mire mondod az igent?" - akkor precizen:
2 Kérdést teszek fel mindkettőtöknek kérem, hogy legőszintébb érzéseitek szerint egyértelmű,,igen”-nel vagy,,nem”-mel szíveskedjetek válaszolni. Kijelented-e.. menyasszony, hogy az itt jelenlévő vőlegényeddel,.. házasságot kötsz?.. (igen) Kijelented-e.. vőlegény, hogy az itt jelenlévő menyasszonyoddal,.. házasságot kötsz?.. (igen) Megállapítom, hogy…. és…. az egybehangzó “igen” kijelentésük alapján Magyarország családjogi törvénye értelmében házastársak.(férjezett nevek)

Jól van akkor!Ezen nincs mit megbosszulni.A nő kin bosszulhatja meg,hogy striás lesz,lógni fog a mellé,fájni fog a szülés,aranyere lesz,nem tud majd aludni,többet kell mosni,főzni,takarítani,meg persze ugyanúgy dolgozni kell járni?Ugye hogy senkin?De normál esetben a gyereket nem pénzért csináljuk,és akkor ebből nincs baj.Az óvszer meg nem csak a gyerek ellen van,de ezt biztos tudod.
A troll kérdező meg röhög rajtunk,hogy vitázunk🤣🤣🤣Na én befejeztem,a témától már elértünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!