Elvetessem, vagy már inkább maradjon?
Most már biztosan nen vetetném el, ha úgyis tervben volt. Terhesen is tudsz dolgozni, meglehet a cseded. Mennyi idő kellene hozzá?
És mi van, ha abortusz annyira bezavarna, hogy 1 év múlva sem sikerülne?
Késő bánat, de védekezni kellett volna addig, amíg nem akarjátok, jogy összejöjjön.
Meglétét azt a szerencsétlen lelket, amiért ti hibáztatok?
Én elválnék egy ilyen pasival, akinek ez a fontosabb, nem a saját gyereke. De a helyedben sem lennék büszke magamra. El nem vetetném emiatt...
Mert ezek a babák csak úgy jönnek :D Gondolom nálatok is maximális védekezés mellett "becsúszott".
Ne haragudj, de szerintem nem lenne normális dolog elvetetni csak azért, mert majd 6 hónapig kevesebb pénzt kapsz, mint amennyit terveztetek. Ez nekem meg sem fordulna a fejemben a ti helyetekben.
" vagy már inkább maradjon "
Soha nem kéne gyereket szülnöd...
Elég nagy felelőtlenség arra játszani, hogy a "naptáram szerint nem vagyok termékeny".
Mindig azt tartom, hogy nem vetetném el, de az is száz, hogy ilyen pasival nem nevelnék gyereket.
Az elmúlt 2 évben egyáltalán nem lenne meg 365 nap jogviszonyod? Nem feltétlenül egyhuzamban. Akárhogy is, a munkahelyen ne jelentsd be a terhességed, ha nem akarod, hogy a próbaidő letelte előtt megváljanak tőled.
Jézusmária.... ilyen okból ab...? ☹☹☹
Érdekes h ilyenkor mindig a kiszakadt óvszer a hibás...
Nekem 30 év alatt soha nem történt ilyen ... pedig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!