Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetessem, vagy már inkább...

Elvetessem, vagy már inkább maradjon?

Figyelt kérdés
Kicsit korábban jött a baba mint terveztük, még nem lesz meg az egy évem a csedhez illetve tartozásunk is van: babaváró, lakáshitel, illeték. Ebből az illeték részleteit mindenképpen szerettük volna letudni, meg jó lenne ha lenne csedem is. Én szïvem szerint megtartanám, a férjem viszont ragaszkodik a tervezett feltételek teljesüléséhez. szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?
2021. jún. 22. 18:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/125 anonim ***** válasza:
70%
#40, direkt nem értve a célozgatásodat, tisztán biológiailag sincsen ilyen. Ugyanis bármely a Földön élő féreg képes önállóan létezni a Föld körülményei között.... szemben egy embrióval, amely a gazdatest szervezetén kívül abszolút életképtelen. Érted? Átmenetlieg még egy májmétely is életképes marad önmagában is, vagy egy uborkamag-alakú galandféreg is. Egy embrió másodpercekig se.
2021. jún. 23. 00:29
 42/125 anonim ***** válasza:
67%
Annyira cuki emberkéket fúj össze a szél egy-egy kérdés alá akik lepontozgatják azokat a válaszokat,akik értetlenül állnak az előtt,hogy hogyan történhet meg olyan,hogy elvileg felnőtt emberek véletlenül csinálnak gyereket házasságban,majd el akarják vezetni azt,mert korábban jött mint tervezték.De a lóvét azért már felvették rá,tehát tervezték,csak nem most.De akkor meg miért nem lehet normálisan védekezni?Ha kiszakad a gumi akkor esemény utáni.Ennyi.Nekem 4 gyermekem van,és mind akkor született,amikor akartam.Egyik sem csúszott be,mert mikor nem akartam gyereket, akkor védekeztem.Itt nem arról van szó,hogy túl fiatalok,nincs semmijük,stb.A férjét meg ne sajnáljátok már annyira Ahogy már írták 6hós kortól mehet munka mellett gyedre,mellesleg ő is ott volt a hitelfelvételnél is,meg a gyerekcsinálásnál is.Teljesen komolyan kérdezem,hogy akkor ha ne adj Isten betegen születik a baba, akkor otthagyják a kórházban,mert az plusz költség,és szegény csávó most belekényszerül egy ilyen helyzetbe? Szerintem meg szegény nő,akit már most cserben hagy a párja!Ettől nagyobb gond is adódhat ám az életben,mint hogy pár hónappal előbb jön egy egészséges baba!Lehet ezt is lepontozni.🤣
2021. jún. 23. 01:24
 43/125 anonim ***** válasza:
74%
Felvettetek a babavarot, de nem varjatok a babat??? Wtf
2021. jún. 23. 07:16
 44/125 anonim ***** válasza:
72%
Akkor mi a pék faszának vettétek fel a babavárót? Ja, hogy a pénz az kellett? De nyomorékok vagytok... Akartátok, csak most... XD Ezt az indokot. Nem vagyok abortusz ellenes, de amii ti csináltok, attól a pofám leszakad. Eleve nagy bajok vannak nálatok, én még inkább 2x meggondolnám, szülnék-e a férjednek gyereket a helyedben. A válasz egyébként az, hogy nem. Ha meg nem akartok gyereket, védekezzetek...
2021. jún. 23. 07:54
 45/125 anonim ***** válasza:
44%

#42 "mert korábban jött mint tervezték.De a lóvét azért már felvették rá,tehát tervezték,csak nem most.De akkor meg miért nem lehet normálisan védekezni?Ha kiszakad a gumi akkor esemény utáni...A férjét meg ne sajnáljátok már annyira" - ki nem vette be az esemény utánit? MI köze ahhoz a férjnek???

"Szerintem meg szegény nő,akit már most cserben hagy a párja!" - ha ez a véleményed, miért jöttél az esemény utánival? És talán pont azért nem rohant esemény utániért, mert a Kérdezőnek voltaképp mindegy, neki mindkét esetben - ha most születik, vagy ha egy év múlva - pont ugyanannyi dolga lesz a gyerekkel. A férj az, aki jól megszívja, mert Gyed nélkül a feleségét is neki kell eltartani, nem csak a gyereket részben, mint normális esetben. Tehát neki kell sokkal többet robotolni a nagy semmiért... ha a Kérdező mindenképp meg akarja most tartani, akkor verje a sajátjával, lépjen le, és kapja csak a gyerektartást, a többi szükségletét intézze önmaga. Pláne, hogy ő hagyta ki az esemény utánit...

2021. jún. 23. 08:51
 46/125 anonim ***** válasza:
41%
35,42 vagyok.Úgylátom a többséggel értek egyet.Nem vágom,hogy a többiek miért pontozzák le a normális értékrenddel rendelkezők válaszait.Mindegy!A kérdésre még mindig az a válaszom,hogy NEM vetetném el,sőt én el is válnék,ha ő komolyan gondolja,hogy vetessem el.Csak ugye a babavárónak is vannak feltételei.De ti megérdemelnétek,hogy vissza kelljen fizetni kamatostul.
2021. jún. 23. 09:00
 47/125 anonim ***** válasza:
80%
#46, arra már gondoltálé, hogy nem mindenki azt tartja "normális értékrendnek" amit te? "sőt én el is válnék,ha ő komolyan gondolja,hogy vetessem el" - én is ugyanezt javasoltam, pont a férfi érdekében... "ha a Kérdező mindenképp meg akarja most tartani, akkor verje a sajátjával, lépjen le, és kapja csak a gyerektartást, a többi szükségletét intézze önmaga." - mert hogy nálam a normális értékrend ott kezdődik, hogy mindenért az vállalja a felelősséget, aki miatt a helyzet bekövetkezett...
2021. jún. 23. 09:16
 48/125 anonim ***** válasza:
40%
45 azt tudod,hogy ha anya lelép akkor is vissza kell fizetni a babavárót?Amit amúgy együtt vettek fel,megismerték előtte a feltételeit.Együtt döntötték el.Azért írtam az esemény utánit,mert csúszhat hiba a védekezésben,de erre van a tabi biztosítéknak,csak ugye az meg nem cukorka.Nem kell eltartani a a nőt,mert kapni fog gyedet apuka,lesz egy 6hónapos átmeneti időszak amikor szívás lesz,de amikor házasodtak,akkor a jóban-rosszban részt is említették,és ez meg még nem is annyira a rosszban,mert az asszonyka nem rákos beteg lett,csak átmenetileg nem tud dolgozni,mert gondozza a szerencsétlen, dolgozó,eltartó férje gyerekét.Ráadásul nem arról van szó,hogy megbeszélték,hogy nem vállalnak gyereket,a nő meg "véletlenül"terhes lett.Amúgy a babaváró törlesztés szüneteltetést a betöltött 12.terhességi héttől lehet igényelni 3évre,így ha azt nem fizetik,abból az összegből már mehet is az illeték törlesztés,szóval ez is csak mese.Szerintem meg apa nem is annyira akár apa lenni,ráadásul a kérdező függ tőle érzelmileg,anyagilag,és ezt a férje ki is használja.Amúgy,ha csak most helyezkedett el a feleség, akkor eddig is eltartotta.Az nem volt probléma.🤷Ja és a házasság azért házasság,mert nincs olyan,hogy a máséval,vagy a sajátommal verem a csalánt.Csak felnőttként kellene viselkedni,és megbeszélni mindent.Az az igazság,hogy ha nem most akartak gyereket, akkor tenni kellett volna ellene.Van millió lehetőség,és nem az abortusz.Az ugyanis nem sétagalopp,hanem komoly műtét,kockázatokkal,fertőzésveszéllyel,fájdalommal.Felelőtlenek voltak,és ennek a baba,és a nő issza majd a levét,mert ha marad a gyerek akkor a férj fog neheztelni,ha élvezhetik,akkor meg a nő sérül lelkileg is,meg ugye ő fekszik a doki keze alá.
2021. jún. 23. 09:22
 49/125 anonim ***** válasza:
84%

Hát én nem tudom, nekem volt abortuszom, nem vagyok ellene, de ez a ti helyzetetek olyan abszurd, hogy komolyan se tudom venni.

Felvettétek a babavárót,akarjátok a gyereket, de mégse most. Értem én, hogy nem lesz csed, meg volt egy terv, de ha utána meg nem jön össze, amikor már minden jó, akkor meg az lesz a bajotok.

Vetesd el!

Igazából te se akarod most a gyereket.

2021. jún. 23. 09:28
 50/125 anonim ***** válasza:
23%
47 akkor tehát a nő egyedül csinált gyereket.A faszi nem is akar,de a babavárót azt akarta.Neki ebben nincs felelőssége.Kapni fognak gyedet,mert az apa is kaphatja,és nem a nagy semmiért kell dolgoznia,hanem,hanem mert gyermeket nemzzett,akit normális esetben nagyon várnak,és szeretnek a szülei.Amúgy de, gondoltam már rá sokszor hogy velem van baj.Lehet,hogy én vagyok hülye,de azért találok a környezetemben pár barátot,akikkel közösen vagyunk hülyék.🤣Na szép napot neked!
2021. jún. 23. 09:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!