Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez alapján a videó alapján...

Ez alapján a videó alapján hogyan mondható, hogy csak egy sejtcsomó elpusztítása történik az abortuszkor?

Figyelt kérdés

Itt sokszor olvasom, hogy egy sejtcsomó. De főleg a 6. hét után hogyan lenne az? Még olvasni sem kell tudni a feliratot az alábbi videoban és látszik, hogy nem az!

Akik ezt mondják nem ismerik ennyire az emberi fejlődést? Vagy csak ezzel próbálják elbagatelizálni a dolgot, mert a valóság annyira szörnyű?

[link]

Azt el tudom fogadni, hogy valaki kiáll az abortusz mellett. De miért kell egy "sejtcsomónak" nevezni a magzatot ezekben a hetekben? Azért annál láthatjuk, hogy jóval többb...

2021. máj. 9. 23:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig a nő kérésére abortalhato, vagyis a 12. hétig, addig nem magzat, hanem embrió a neve. Az embrió semmilyen körülmények között nem marad életben a nő testén kívül. Ebben a fázisban parazita, vagyis élősködő, ami pont ezt jelenti: a gazdatest szükséges az eletbenmaradasahoz.

Sejtcsomonak azért nevezik, mert azt könnyebb feldolgozni érzelmileg. Gondolj bele: a nő kérésére végzett abortusz, a missed ab műtéti befejezése és a beteg magzat abortalasa ugyanaz a folyamat, csak az érzelmi háttér más. Ha valaki nem akar gyereket, akkor ott egy sejtcsomo kerül abortalasa. Missed ab-nal és beteg magzatnál babának fogja nevezni a nő, hiszen ott egy tervezett terhesség befejezéséről van szó.

A szavaknak jelentésük mellett erejük is van, segítenek az adott szituáció feldolgozásában is

2021. máj. 10. 06:32
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

Nekem tervezett terhességem van, és láttam is az embriót 9 hetesen. Nem okozott katarzis élményt, nem tűnt emberinek akkor még. 2 centi volt összesen. Ennél hány nagyobb, már valóban élő, kártevő élőlény van a világon, amit gondolkodás nélkül lecsapsz, ha útban van? Először 13 hetes genetikai uhn tűnt igazán kis élőnek, addig meg "sejtcsomó".

Soha nem volt abortuszom, se nem kívánt terhességem, de én biológiai valójában gondolok rá, abban a fázisában nem egy gondolatokkal és érzésekkel rendelkező emberi lény (szervei sincsenek kész, az idegrendszere se, ergo fizikailag nem tudja ugyanazt érezni, mint egy kifejlett ember), hanem egy sejtcsomó. Ha tényleg szükséges, akkor az abortusz egy szükséges rossz. Sokkal károsabbnak tartom a nem kívánt gyerekek világra erőltetését, és igazi életük megnyomorítását és szenvedését.

2021. máj. 10. 08:39
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
13) mert ugye nincs patkány írtás, csótány írtás, csak meseszerűen megszűnnek ezek a kártevők. Ebből is látszik, hogy bele se gondolsz, hogy az ember mennyi élőlényt írt tudatosan és szándékosan, anélkül, hogy bárkit is érdekelne. De ha véletlenül egy meg nem született magzatról beszélünk, akkor kegyetlenség és jajj úristen. Szerintem ez a beteges és képmutató. Szabadon öldököl az ember a világban, ami SENKIT NEM ÉRDEKEL, de lelkiismereti kérdéssé teszik egy nő számára az abortuszt, mikor eleve rohadt nehéz döntés a számára, és nem jó kedvében dönt úgy, hogy vállalja.
2021. máj. 10. 10:46
 14/28 anonim ***** válasza:
24%

14!

Bakker egy kártevőt, patkányt, csótányt hogy a faxba vagy képes egy emberi embrióhoz vagy magzathoz hasonlítani????

2021. máj. 10. 10:51
 15/28 anonim ***** válasza:
32%

14!

Tehát te nem írtod a környezetedben a patkányokat, csótányokat és egyebeket?

2021. máj. 10. 11:15
 16/28 anonim ***** válasza:
21%
B+ de, irtom. Ellenben nem abortalom nők magzatait. Ha neked egy szinten van a kettő, akkor agyilag kb egy csótány szintjén vagy. Ha ezt ahh értékrendet adod át a gyerekednek: emberi embrio=magzat=patkany=csótány, akkor előre sajnálom szerencsétlent.
2021. máj. 10. 11:34
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

"Ez alapján a videó alapján hogyan mondható, hogy csak egy sejtcsomó elpusztítása történik az abortuszkor?" - magyarul mondható?!

A nő méhében lévő organizmus (embrió) méhen kívül teljes mértékben életképtelen, nincsenek fejlett idegrendszeri működései, tehát - a formáját (külsőség) figyelmen kívül hagyva tényleg egy sejtcsomó szintjén létezik, annyi a különbség, hogy nem egy lombikban szaporodik a sejtek száma, hanem egy gazdatestben. Valóban össze sem hasonlítható egy csótánnyal, mert az utóbbi életképes a földi körülmények között, van önálló anyagcseréje, idegi működése... tehát valójában egy jóval fejlettebb életforma.

2021. máj. 10. 12:00
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
Ja már értem a problémát, nem vagytok képesek a logika mögé nézni,mert érzelemből reagáltok. Nem azt írtam, hogy egy emberi magzat ugyanaz, mint a csótány, hanem hogy a habzó szájú életvédő emberek csak addig tartják felháborítónak azt, hogy "megölnek" valamit, amíg az egy emberi embrió. De ha ez bármi más, akkor már le van sz.rva. Ez pedig képmutatás. Irritálja akkor minden elpusztult létforma, de amíg csak rinyál, hogy egy életre nem alkalmas embrió elpusztul, de boldogan szemet huny afölött, hogy a létformája fajok már ÉLŐ ezreit pusztítja, az szerintem undorító képmutatás, és semmi más célja nincs, minthogy belekössön egy kva nehéz döntés előtt álló nőbe.
2021. máj. 10. 12:56
 19/28 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó vagyok

Én minél több "hOgY mEreD a BABHÁT eGy cSóTáNYhOZ hAsOnLíTAnI?" betört fejű, nyálcsorgatós kommentet olvasok/hallok, annál inkább biztos vagyok benne, hogy egy állat és nyálcsorgatós humanoid közül az állatot menteném meg.

2021. máj. 10. 13:16
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Momdjuk én épp nem vagyok habzó szájú magzatvedo, még véletlenül sem tartom az abortuszt gyilkossagnak, és kimondottan jónak tartom, hogy szabad országban van érre lehetőség. Egyedül az agyament hasonlat az, ami kicsapta nálam a biztosítékot. 13,15,17 komment az enyém.
2021. máj. 10. 13:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!