Elvetetni vagy sem? Mi a helyes?
Sziasztok!
Tegyük fel hogy 7-8 hetes terhes kismamák vagytok, de elkapjatok a covidot,ti megtartanatok a babát, vagy elvetetnetek? Az orvos nem mond semmit, rátok bízza a döntést, szóval csak ti tudtok erről dönteni. Érvek, ellenérvek?
Köszönöm a válaszokat
Nem egy kismama ismrosom elkapta es nincs semmi baja a babajanak
Sztem egy virus miatt en biztos nem vetetnem el
A masik meg hogy a koronan is kivul van mas virus a vilagban es volt is ami hatast gyakorolhat a magzatra
#13 "Sztem egy virus miatt en biztos nem vetetnem el" - te tudod... én csak halkan megjegyzem, hogy életem leghalmozottabb születési rendellenességét anyai-magzati rubeolafertőzés miatt láttam. Amiért ugye egy vírus a felelős... lásd: "Terhesség és rubeolafertőzés
A rózsahimlő legnagyobb kockázata a terhes nőket érinti. Amennyiben (az egyébként szeronegatív, azaz védettséget nem szerzett) terhes anya fertőzése az első 8 hét alatt zajlik le, kifejezetten magas arányban várható a magzat súlyos károsodása. Ebben az időszakban az embriók 90%-a fejlődési következményeket szenved el a fertőzéstől..... " [link]
Van egy nagyon jó film, szeretettel ajánlom, nézzétek meg együtt a pároddal, akármit gondol is most. Minden benne van.
NEM TERVEZETT
(UNPLANNED)
Igaz történet Abby Johnson életéről, aki egy abortuszklinikán dolgozott, míg egy nap személyesen is tanúja volt egy műtétnek, ami mindent megváltoztatott.
14
Akkor senki ne valaljon gyereket mert virusok mindig is LESZNEK ES VOLTAK ami hatassal van/lehet a magzatra
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!