16 és fél évesen, ha teherbe esek, akkor kényszeríthetnek rá, hogy elvetessem?
Nem, messze nem ezt írtam le, de nem is várom, hogy megértsd.:)
Ki mondta, hogy nem lehet véleményed egyébként, hm? Mert én biztosan nem, csak nem értem minek oldalakon át győzködni a másikat, mikor nyilvánvalóan soha nem lesz egyetértés. Te leírtad a tied, én az enyémet, meg a másik kommentelő is az övét, ennyi, rövidre kellett volna zárni, nem tizedjére is leírni ugyanazt. Még jó hogy reagál rá az ember, ha folyamat megszólítják...
Én akkor reagáltam elsőnek, mikor azt ecsetelted, hogy magára vessen az a szülő, aki nem képes még egy főt lazán eltartani és hogy abortuszra kényszeríti a lányát, mindezt pusztán mert ezzel minden szülőt megszólítottál, így hát nem is kell csodálkozni, ha erre reagálnak, mint ahogy rajtam kívül többen is tették. A továbbiakban pedig te is pont ugyanúgy reagáltál a kommentjeimre, mivel az nyilván nem egyezett a tiéddel.
Amúgy nem én vagyok az, akit ennyire szíven üt a tény, hogy sok szülőnek nem totálisan természetes hogy a gyereke csupasz seggel az ő nyakukra szül, de mindegy.
Még mindig csak a saját nevemben nyilatkoztam, véleményem pedig lehet az ilyen szülőkről, ahogy feltehetőleg neked is van rólam.
De most már tényleg befejeztem, jogos, már nekem is unalmas. :)
Én sem nyilatkoztam más nevében, ahogy a véleményem nekem is meg lehet az efféle szülőkről..
De tényleg zárjuk le inkább, ezt bőven túltárgyaltuk.
Milyen jól elveszekedtek itt egy kamu kérdés alatt :D
A kérdező legalábbis felszívódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!