16 és fél évesen, ha teherbe esek, akkor kényszeríthetnek rá, hogy elvetessem?
Szerintem meg az a szomorú, hogy némelyeknek teljesen természetes az, hogy felelőtlenül és eszetlenül, kerek 0 Ft bevétellel, stabil munkahely, kapcsolat valamint érettségi és minden egyéb gyerekhez szükséges MINIMUM nélkül, hazaszülünk a csupasz valagunkra anyámékhoz és elvárjuk, hogy ők örömükben tapsikoljanak, pénzeljenek, viseljék el, hogy a nyugodt életüket felváltja majd az állandó bömbölés meg a szaros pelenkák meg hogy esetlegesen nekik kell többet dolgozni azért, hogy kitermeljék a szükséges pénzt..... Hát persze. Szerintem is gusztustalan egy világ, ahol ez a módi, hogy 16 éves magukat nagylánynak képzelő gyerekek babásat akarnak játszani anyuciék pénzén és még anyuciék a szemetek, ha ehhez nem vágnak jó képet és nem asszisztálnak hozzá.
Ha annyira nagylánynak hiszi magát kemény 16,5 évesen, akkor lehet menni összeköltözni a “párjával” egy albérletbe és együtt megteremteni mindent, ami szükségeltetik egy gyerekhez, nem pedig elvárni, hogy a szülők finanszírozzák a felelőtlen viselkedésüket, ennyi.
Kérdező!
Én 17 évesen maradtam terhes, elvetettem. Örökké hálás leszek nagymamámnak (ő nevelt anyum halála után) hogy szinte rákényszerített. Mit tudtam volna neki megadni? A semmit!
25 évesen anya lettem, de akkor már felnőtt voltam, volt mire szülnöm.
Abortuszra senki nem kényszeríthet, de gondold át ezt nagyon alaposan.
Nézd, nekem most lenne egy közel 20 éves gyerekem, úgy hogy én magam is csak 36 éves vagyok.
Ne cseszd el egy gyerek életét, a magatokét se!
Teszt, ha pozitív beszélsz a szüleiddel, és tipli abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!