Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyi időt telhet el abortusz...

Mennyi időt telhet el abortusz után az ujjabb abortuszig ?

Figyelt kérdés
nekem mar volt egy augusztusban és újra teherbe estem. (védekezés mellett) van egy ismerősöm aki mar 9 abortuszon túl van meg csan 22 éves

2020. dec. 28. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
72%
#39 "mpotencia azt jelenti hogy nem tud szexelni, de a nőbe csak bele talál élvezet nélkül is" - mi köze a bele találásnak az élvezethez? És ugyan már erekció nélkül hova akarsz beletalálni?
2020. dec. 29. 19:04
 42/61 anonim ***** válasza:
75%

#38, tartok tőle, hogy ez nem az ő döntése volt:(((

"Ötéves kora körül a szülei azt hitték, hogy egy hatalmas tumor van a gyomrában, de az orvosok rájöttek, hogy várandós – ekkor már a terhesség hetedik hónapjában volt. 1939. május 14-én egy helyi kórházban, császármetszéssel hozta világra 2,7 kg-os csecsemőjét."

2020. dec. 29. 19:07
 43/61 anonim ***** válasza:
69%
#40 "Valakinek az abortuszt a feszültség levezetés. Ez van." - gyakorlatilag MINDENKINEK az... ahhoz, hogy valaki ilyen döntést hozzon, az kell, hogy a terhessége feszültséget okozzon benne.
2020. dec. 29. 19:10
 44/61 anonim ***** válasza:
0%
Csak bele rakja és úgy fekszenek. De a nő élvezheti.
2020. dec. 29. 19:10
 45/61 anonim ***** válasza:
11%
42: nagyon jól informálódtál. Én nem is emlékeztem ilyen pontosan a cikkre. A 2.7 kg rémlett, de a tumor gyanú nem.
2020. dec. 29. 19:12
 46/61 anonim ***** válasza:
74%

44-es, gondolkozz már egy icipicit!

Vagy jobbat mondok! Próbálj már meg egy petyhüdt pénisszel közösülni!

NEM TUDJA berakni! Max akkor, ha hozzádrótoznak egy répát!

Persze ha valaki olyannyira tág x szüléstől, akkor esetleg belógatni be tudja ;)

2020. dec. 29. 20:00
 47/61 anonim ***** válasza:
71%

#44 "Csak bele rakja és úgy fekszenek. De a nő élvezheti." - Mit rak hova? És mitől élvezné a nő mozgás nélkül? És egyáltalán miért csinálna bármit is a férfi, ha ő nem élvezi? Lásd be, ez technikailag is lehetetlen, meg logikailag is blődli.

Az ember azért él szexuális életet első sorban, hogy élvezze. A férfi is, meg a nő is.

2020. dec. 29. 20:21
 48/61 anonim ***** válasza:
22%

Igazad van.

Lehet hogy szexológusnak nem kéne mennem

2020. dec. 29. 21:54
 49/61 anonim ***** válasza:
46%
Hogy itt néhány ember milyen gusztustalan...
2020. dec. 31. 07:58
 50/61 anonim ***** válasza:
40%

34#

Sajnos semmivel sem különb... Es en igenis azt mondom, hogy attól függetlenül van, hogy az abortusz a legjobb megoldás. Mert van, hogy egy 11 gyerekes cigány családban pont a kamaszkorba lépő egyik lány lesz terhes. Es nem tudod rá azt mondani, hogy különösebben okos, értelmes vagy fajtajahoz képest tisztességes... Úgyhogy az ilyen igenis vetesse el azt a gyereket, mert abból tisztességes, valamire való nem lesz... Csak a baj...

Honnan veszed, hogy a kérdező nem hasonló?

2020. dec. 31. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!