Mennyi időt telhet el abortusz után az ujjabb abortuszig ?
20as!
Nem, veregessük meg a vállat, adjunk neki jutalmat, mert ilyen ügyes. Igaz?
Felnőtt ember létére ilyen felelőtlennek lenni bűn kb.
Ha szexel meddig tartana védekezni?
Én nem abortusz ellenes vagyok, biztosan nekem is lenne az az élethelyzet ami miatt erre szánnám magam. De van bennem annyi, hogy teszek ellene... mert felelősségteljes felnőtt vagyok. És hál isten sokan vagyunk így ezzel.
Ha egyszer becsúszott, én elgondolkodnék mit rontottunk el. Nem még1x csakazértis belefutni.
Aztán majd mire gyereket akar meg nem lesz, mert a sok abortusztól akár meddő is lehet.
(Élő példa unokahúgom)
Ezek szerint sehogyan....
Ha védekezett volna, nem itt tartana. Másodszor.
De nagyon el van tűnve minden esetre. Feltett egy kérdést,de a válaszokat már nem bírja elviselni...
#21, az eszet osztani itt sokan tudják, mindenféle alap nélkül. Ahhoz, hogy valaki teherbe essen kétszer védekezés mellett, untig elég az pl. hogy a nőgyógyásza nem az ő hormonális profiljának megfelelő fogamzásgátlót írjon fel neki. Az exem ovidon mellett nem esett teherbe soha, Rigevidon mellett meg pillanatszerűen... persze ilyenkor is lehet harsogni az "öngondoskodás és egyéni felelősség" ordas görénymocskát, meg a "védekezzen duplán" fasisztoid agybeteg elvárásokat.
Egy nő felelősségteljes volta meg nem abból derül ki, hogy teherbe esik-e véletlenül, hanem abból, hogy a méhe nem közösen kívánt tartalmát semmiképp se helyezi se önmaga, se a párja elé.
29es, akkor a párod ritka lehet vagy átvágta a fejed. Normálisan szedett fogamzásgátló mellett nem nagyon lehet teherbe esni, mindegy mi a neve, ugyan is 90%-ban ugyan az van benne. De tudom, könnyebb abortuszra rohangálni, mint ésszel védekezni. Ha nem a legolcsóbb gyógyszereket szedte volna valószínűleg ő se lesz terhes.
Tudom tudom te az abortuszra izgulsz, a te dolgod de ne hívj már senkit felelősnek aki nem megfelelően védekezik.
Ha a tabletta mellett lett először terhes, fel kellett volna mérnie a kis agyacskájával hogy lehet nem jó neki a tabletta és váltani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!