Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyi időt telhet el abortusz...

Mennyi időt telhet el abortusz után az ujjabb abortuszig ?

Figyelt kérdés
nekem mar volt egy augusztusban és újra teherbe estem. (védekezés mellett) van egy ismerősöm aki mar 9 abortuszon túl van meg csan 22 éves

2020. dec. 28. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
62%
Lassan gyűjthetitek az ab-kat mint a kuponokat, a 10. meg ajándék lenne. :) Ennyi ésszel léteznek emberek..
2020. dec. 28. 16:28
 12/61 anonim ***** válasza:
72%
Ehhez csak gratulálni tudok.....
2020. dec. 28. 17:07
 13/61 anonim ***** válasza:
78%

Kérlek kérdező írd meg mivel védekeztél, hogy más is okulhasson belőle és ne használja azt a módszert.

Nekem soha nem volt de egy középiskolai osztálytársamnak 5 volt másfél év alatt.Alkalmazz biztosnásosabb védekezési módot,mert a többszöri abortusz után előfordulhat meddőség, utána meg már hiába fogsz kapálózni, hogy gyereket szeretnél.

2020. dec. 28. 17:19
 14/61 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes, én 4 éve szedek fogamzásgátlót normálisan odafigyelve ( sosem maradt ki szem, ha antibiotikumot szedek akkor kieg. védezést használunk, minden nap ugyanabban az órában veszem be) és sosem lettem terhes. Itt meg más kérdésekben is azt olvasni, hogy gyógyszer mellett lettek terhesek. Persze azt nem írjàk hozzá, hogy össze vissza szedték meg kimaradtak szemek.

Aki nem szeretne gyereket az figyeljen már oda a védekezésre. Főleg a sokadik abortusz után. Hihetetlen mennyi felelőtlen ember van. Utána meg jönnek ide az oldalra sírni. Ebben a témakörben egyesek olyan lazán veszik a témát, mintha egy foghúzásra mentek volna. Olvasom, hogy végre túl vannak rajta sokadszorra is stb.

26N

2020. dec. 28. 18:17
 15/61 anonim ***** válasza:
80%

15ös!

Én 12éve szedek fogamzásgátlót. 2gyerekem van, mind a 2 tervezetten 😅

Szerintem is nettó hülyeség, hogy "gyógyszer mellett becsúszott".

Be, mert nem helyesen lett biztos szedve...

2020. dec. 28. 18:30
 16/61 anonim ***** válasza:
81%

#16: Ugye! Egyetértek teljesen! Nyilván mind a kétszer védekezés mellett csúszott be a kérdezőnek. Ki hiszi ezt el?

(#15 voltam)

2020. dec. 28. 18:37
 17/61 anonim ***** válasza:
75%

Nincs olyan Kérdező, hogy mennyi idő telhet el két abortusz között, de azért biztos nem fognak rád mosolyogni a kórházban. Arról meg már nem is beszélve, hogy elég nyomorúságos procedúra, de ezt biztosan tudod.

Nekem is volt abortuszom, hát azt a szaladgálást senkinek nem kívánom, azt hittem 35 évesen már nem lehetek annyira peches, de sajnos lehettem. Na ne félj, azóta még jobban vigyázunk.

Tényleg beszélj az orvossal, hogy neked mi lenne a legbiztosabb, mert mégse szaladgálhatsz negyedévente abortuszra.

2020. dec. 28. 20:19
 18/61 anonim ***** válasza:
36%
Ha már nem tudsz oda figyelni bírd ki a klimaxig szex nélkül.
2020. dec. 28. 23:50
 19/61 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, ne foglalkozz a sok rosszindulatú "látnok" idiótával... meg az olyan defektesekkel, akik egy/két felnőtt ember sorsát, szexuális életét alárendelnék egy fejletlen, amőba szintjén se lévő embriónak.

A kérdésedre válaszolva erre nincs semmiféle korlát, sem törvényi, sem orvosi. (mondjuk a nemi ciklusokból következően minimum 2 hónap azért eltelik...)

2020. dec. 29. 02:06
 20/61 anonim ***** válasza:
53%
Na kérdező a 20as válaszolóval megvan a közös hobbitok úgy látszik:-D Időzítsétek úgy hogy mindig együtt tudjatok majd menni. Olyan lesz mint másnak egy barátnős vacsora.
2020. dec. 29. 07:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!