A helyemben hogyan dontenel ebben a helyzetben?
Kolleganoimmel beszelgettunk a gyermekvallalasrol. Szobajott, hogy ki mikor tervez - kettejuknek mar van gyereke, kettonknek pedig nincs. En mondtam, hogy 3-4 ev mulva szeretnek, addig gyujtogetunk, osszekoltozunm a parommal, plusz mindketten tanulunk munka mellett levelezon.
Az egyikuk mondta, hogy nem am ugy van az, majd ha a gyerek jonni akar, akkor jonni fog. Mire azt valaszoltam, hogy el lehet vetetni. Ketten nekem is ugrottak, hogy miert lennek kepes elvetetni a ferjem(nem az) gyereket. Hogy ha ugy is annyira szeretem, akkor miert olnem meg a gyereket.
Szemely szerint nekem a gyerek nem eletcel, csak egy merfoldko a sok kozul, amit majd egyszer el szeretnek erni. Sosem voltam az az anyuka tipus, egy ismerosomhoz se rohantam babazni.
De egy kicsit elgondolkoztatott a dolog: parom ram hagyna a dontest, bar o babat 2-3 ev mulva is mar szivesen vallalna, ebben a tekintetben hozzam alkalmazkodik. Emiatt kicsit onzonek ereznem magam - masreszt viszont csak akkor vennem a nyakamba az egesz rozsaszin-cukormazas-de-idegtepo gyereknevelest, ha keszen allok ra lelkileg, hogy o es csakis o legyen az elso helyrn az eletemben - ertelemszeruen a parom se lenne elhanyagolva - de ertitek.
Ismerek becsuszott gyerekeket de egyiknek sincs kimondottan jo elete...
23/L
#21, lássuk be, az óvszer egy fasisztoid eszköz, ugyanis az eleve jobb helyzetben lévő erekciós probléma nélkülieket hozza még jobb helyzetbe, az ilyen problémával érintett férfiak további kárára.
" és azt gondolja, hogy ha jön “krach”, nem marad egyedül" - a dolog többnyire fordított sorrendű... először szinte mindig a nő hagyja magára a férfit azzal, hogy alérendeli a párját és kapcsolatát a méhe "becsusszant" tartalmának, a férfi már csak ezt reagálja le, hogy keres magának egy valódi társat. akinek ő a fontos, és nem egy embrió. Sajnos sok nő van (és persze pár férfi is), akinek a párkapcsolat nem cél, hanem csak eszköz az anyasághoz és a kicsibabukához...
A helyzetet egy nem mazo férfi csak úgy tudja lereagálni, ha a nő "én már anyucika vagyok, nekem már a babácskám az első" módon reagál, ha lapátra teszi az anyaszauruszt... mert neki is csak egy élete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!