Down-szindróma miatti terhességmegszakításról írnátok tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Genetikai vizsgálaton derült ki, elmentem egy másik magánklinikára is, ott ugyanezt állapítták meg. Fiatalok vagyunk, családban senki nincs, akinek ilyen baja lenne, beteg gyereket nem szeretnénk, így nem volt kérdés, hogy az abortuszt választom. 19 hetes vagyok (erre nem vonatkozik a 12. hét), holnap fog rá sor kerülni és érdekelnének tapasztalatok erről.2020. nov. 4. 08:14
21/24 anonim válasza:
"Nem kell felnevelnem, mert az életük nevelőszülőknél sem rossz, de otthonban sem ANNYIRA rossz, különben mind ölné meg magá!"..felfogod hogy ezek a gyerekek nemhogy megölni nem tudjak magukat hanem a súlyos esetek kb ülnek mint egy szobanövény nyaladzva, rengeteg szervi bajjal, se szobatisztak se semmi.igen van aki enyhebb Down- al egesz jo eletet el de nagyon nem az osszes. Úgyhogy az dumaljon aki átélte.
22/24 anonim válasza:
En nem itellek el egyaltalan es nagyon sajnalom, h ezen kell keresztulmenned😔 Az a fo baj, h tul keson lehet ezt kimutatni😢
23/24 anonim válasza:
Ne haragudj, egy 23-24 hetes koraszülött NEM képes az önálló életre, és az sem törvényszerű, hogy kezelések után élni fog. Én ismerek testközelből ilyen sajnálatos módon extrém koraszülött gyermeket ( ő nem Down-os). Ha nem viszik egyből a PIC-re és nevelik ott hónapokon keresztül, akkor körülbelül az első vagy a második nap meghal szenvedések közepette, mert mindenféle agyvérzést és hasonló "jót" kapott. Sajnos ezeknek a gyerekeknek a természetes túlélési esélyeik igazán csekélyek.
A másik meg, hogy te jártál már gyermekotthonban vagy árvaházban? Én igen, többször is.... Egy koszos zsebkendőt se hagynék ott, nem hogy egy gyereket...
24/24 anonim válasza:
Kedves 12-es.sokan fogadnak örökbe down babăt. Mi a férjemmel kettőt is :) a harmadikra vărakozunk. Csak nem kiabăljuk orszăg vilåg elé, mert nekünk ezbteljesen rendben van. Ezt akartuk. Se ez teljesen măs érzelmileg mimt mikor valaki egészséges babăt văr és downos lesz. Nekünk nem gond mert szívünkben ezt akartuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!