Elvetetnétek a babát, ha kiderül, hogy Down-szindrómás?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 14:43
1/51 anonim válasza:
Passz. Nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom, mit csinálnék az adott szituban.
2/51 anonim válasza:
El, de már nem fenyeget ez a veszély.
3/51 anonim válasza:
Igen. Nem tennem tönkre az életemet egy beteg gyerekkel. Van a családban Down-os, biztos hogy nem vállalnám be. Élete végéig, állandó, 0-24 órás felügyeletre van szüksége..
4/51 anonim válasza:
Igen.
Azon kívül, hogy hazavágja a család életét, mi lesz vele, ha a szülei meghalnak? Egy testvérre "bízni" nagyon önző dolog. Intézetben végzi?
5/51 anonim válasza:
Nagyon fájna, de igen. Mindent megtennék, hogy megelőzzem, hogy beteg gyereket szüljek a világra.
6/51 anonim válasza:
A négyessel ertek egyet. En sem tartanám meg.
7/51 anonim válasza:
Nem tartanánk meg, én úgy gondolom, egészségesen is elég nehéz a világban boldogulni, megvívni a saját harcainkat, hát még valamilyen hiányossággal/fogyatékkal élve.
8/51 A kérdező kommentje:
Most lesz lassan a 12. heti genetikai ultrahangom, és azon aggódom, hogy ne találjanak semmi bajt. Felmerült bennünk a kérdés, mert a pakliban sajnos mindig mindenkinél benne van a Down-kór. A szívem szakadna meg, de nem tartanám meg, ez biztos.
2019. ápr. 26. 15:42
9/51 anonim válasza:
Igen, elvetetnem. De remelem soha nem kerulok ilyen helyzetbe.
10/51 anonim válasza:
Igen el, sajnos minden nap látok két anyukát akiknek down szindrómás fiaik vannak. Rossz látni mennyit küszködnek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!