Ha nem tervezetten teherbe esnél ikrekkel, elvetetnéd csak azért, mert ikrek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 14:57
31/35 anonim válasza:
És nem a semmiért védekezünk,mert nem lehet tudni,hogy enélkül hányszor lettem volna már terhes,mivel a tervezett babánk az első alkalommal összejött.
32/35 anonim válasza:
Nekem semmi bajom azzal,aki abortuszra megy,senkihez egy árva szót nem szóltam,pedig én magam ellenzem,de ezt is kiemeltem sokszor,hogy HA rólam van szó... Tiszteletben tartom a másik döntését,de ezt viszont is elvárnám. Ehhez képest nem látom azt a fenenagy elfogadást.
33/35 anonim válasza:
RachelWarner (#30) éppen te vetíted ki a problémáidat másokra... a #20-as odat épp felpontoztam, és azóta is csak ezt (a #30-ast) minuszoltam.
34/35 anonim válasza:
Ezesetben bocsánat a tévedésért,én csak abból következtettem,hogy valahogy azóta is úgy jött le,mintha szerinted ez a hozzáállás is rossz lenne,illetve abból,hogy mikor indoklást kértem a lepontozásra,te írtál először/egyedül. De valószínűleg amúgy sem egy ember miatt tartok ott ahol,szóval még mindig nem jelentkezett senki más,akinek ez ennyire felháborító.
35/35 anonim válasza:
Elvetetni csak azért mert ikrek? IGEN!!
Rokonságban lett pár (3) emberkének ikerterhessége.
Le a kalappal aki bír két fele rohanni, üvölteni, kúszni mászni utánuk stb.
Én inkább felkötném magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!