Ha nem tervezetten teherbe esnél ikrekkel, elvetetnéd csak azért, mert ikrek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 14:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%
Leírtam a véleményem,hogy ÉN megtartanám,erre lepontoznak,mert én nyilván ki akarok b****ni a párommal,az a hobbim.
2020. júl. 29. 16:07
 22/35 anonim ***** válasza:
65%
19, Hát látod,a látatlanul ítélkezés az megy. Isten óvja tőlem szegény férjemet,mert olyan biztosan nincs,hogy esetleg talán ő is megtartaná,mert esetleg talán egyértelművé tette már nem egyszer,és esetleg talááán én ez alapján mérlegeltem. Nem,ilyen nincs... :D
2020. júl. 29. 16:11
 23/35 anonim ***** válasza:
62%
RachelWarner! Ha mind a ketten megtartanátok, és ezt meg is beszélitek, az mitől "nem tervezett"??? Mert a kérdés arról szól...
2020. júl. 29. 16:49
 24/35 anonim ***** válasza:
Nem tervezett az, amikor nem direkt esel teherbe.
2020. júl. 29. 17:05
 25/35 anonim ***** válasza:
77%
#24, én szerintem egyetlen embert sem ismerek, aki direkt a teherbe esés kedvéért szexelt... szerintem ez csak olyanoknál gyakkorlat, akiknek spontán módon nem jön össze, miután megbeszélik, hogy "most már beleférne a kspcsolatba egy gyerek"...
2020. júl. 29. 17:53
 26/35 anonim ***** válasza:
Olyanról nem hallottál,hogy nem tervezzük,védekezünk,de ha becsúszik,az sem baj? Attól még nem lesz tervezett,hogy megtartanánk...
2020. júl. 29. 17:54
 27/35 anonim ***** válasza:
És ismét le vagyok pontozva,de még mindig nem értem.. a kérdésre válaszoltam,mindketten megtartanánk,ha véletlen becsúszna úgy,hogy 100x átbeszéltük és nem a másik kárára hozunk döntést. Kinek okoz ez fájdalmat?
2020. júl. 29. 17:56
 28/35 anonim ***** válasza:
És ha már említed,hogy miről szól a kérdés,akkor említsük meg azt is,hogy ilyen kérdésnél abszolút ostobaság,mivel úgy tudom,ezt is mindenki maga dönti el. És a kérdés erről szólt.
2020. júl. 29. 17:58
 29/35 anonim ***** válasza:
76%
"Olyanról nem hallottál,hogy nem tervezzük,védekezünk,de ha becsúszik,az sem baj?" - nem hallottam. Ki az a hülye, aki hormonokkal tömné magát, vagy gumióvszerrel szúrná el a szex minőségét a semmiért? Mert ugye 2 alapállapot van, a "belefér a gyerek a kapcsolatba" vagy "nem fér bele"
2020. júl. 29. 18:01
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Van,aki óvszerrel is élvezi ám.... te mindenáron bele akarsz kötni valamibe? Mit érdekel ez téged? Hogy te szarul jártál,hát ez van,de ne vetítsd már ki a problémáidat másokra.
2020. júl. 29. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!