Ha nem tervezetten teherbe esnél ikrekkel, elvetetnéd csak azért, mert ikrek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 14:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%

Képzeld el 6-os, hogy én 30 éve vagyok férjnél, és ez alatt a 30 év alatt kerek 3 hónapig szexeltünk abból a célból, hogy gyerek legyen. A fenn maradó időben azért tettük, mert szerettünk szexelni. Fura, mi?

Úgy elképzelem a férjem fejét, ha közöltem volna vele, miután megszületett az egyetlen, tervezett gyerekünk, hogy ezentúl nix szex. Sőt azt is el tudom képzelni - én már ilyen elképzelős típus vagyok - mi lett volna a házasságunkból ezek után. Fene tudja, szerintem valamit jól csináltunk, ha már 30 éve együtt vagyunk.

2020. júl. 9. 13:52
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

Ha tudtam.volna en hogy jarok es visszaforgathatnam az ido kereket es csak az abortusz es "az egyik embriot oljuk meg" szelektiv abortusz nem lehetne valasztas, akkor bizony abortuszt valasztanek. Csak hat talan jobb is ha az ember nem tudja mi var ra...

35 folott nem vallalnek ikreket. 35 alatt igen. Utolag okos az ember.

2020. júl. 11. 01:29
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
11-es es volt abortuszod?
2020. júl. 11. 01:30
 14/35 anonim ***** válasza:
24%

Természetesen nem. Max,ha megtudnám,hogy emiatt veszélyeztetve leszek,akkor már inkább ez,mint az,hogy "hősi" halált halok a 2 babával együtt,kinek éri az meg? Se ők nem maradnak meg,a meglévő gyerekem árván maradna és a férjem is egyedül. Ennyire szélsőséges esetben beismerem,hogy talán ez lenne a kevésbé rossz megoldás...

Abortuszellenesként ettől még nem tartom kevesebbnek őket,de ilyen helyzetben nem létezik jó döntés,csak 2 rossz közül választhatok. De csak azért,mert ikrek,amúgy egészségesek lennének és nem lenne kockázatos,nem vetetném el.

2020. júl. 27. 10:43
 15/35 anonim ***** válasza:
61%
Természetesen megtartanám.
2020. júl. 29. 10:10
 16/35 anonim ***** válasza:
77%
Egyik esetben sem tartanám meg, hisz nem tervezett terhességről van szó.
2020. júl. 29. 12:42
 17/35 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy miért lett megint mindenki lepontozva,aki megtartaná? Ezek szerint akkor mégsem eldöntendő a kérdés,hanem van csak egy helyes válasz rá és kész?

Aki pl döntéspártinak vallja magát,annak spec. mi baja a másik döntésével? Aki lepontozott az kegyeskedjen leírni,hogy mi volt a baj a válaszommal.

2020. júl. 29. 15:07
 18/35 anonim ***** válasza:
54%
RachelWarner nézd, én férfi szempontból közelítem meg a kérdést, és az a véleményem, hogy egy férfit az ég óvja meg az olyan nőktől, akik a megbeszélés (és védekezés) ellenére bekövetkezett terhességet is megtartanák. Tiszta fekete-özvegy effekt, csak nem kinyír fizikailag, hanem tönkreteszi az életemet, szerelmet hazudva, de közben több kárt okozva nekem, mint a legádázabb ellenségem. Az exem is ilyen volt sajnos, úgyhogy abszolút saját bőrömön is ismerem a jelenséget...
2020. júl. 29. 15:55
 19/35 anonim ***** válasza:
25%
17, a tolerancia jegyében itt csak egyfajta vélemény elfogadott. Tiszta diktatúra. :)
2020. júl. 29. 16:03
 20/35 anonim ***** válasza:
28%
18-as,ezt megértem,de mielőtt pontozgat valaki ész nélkül,arra nem gondol,hogy spec. az én férjem se akarná elvetetni? Az a baj,hogy kapásból minden nőről csak a rosszindulatot feltételezik,aki nem tervezett gyereket is megtartana,az senkinek nem jut eszébe,hogy a férfi is benne lenne és ezek alapján dönt a nő.
2020. júl. 29. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!