Ha nem tervezetten teherbe esnél ikrekkel, elvetetnéd csak azért, mert ikrek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 14:57
A kérdező szavazást indított:
Semmikép sem tartanám meg.
Szimpla terhességet megtartanám, ikreket nem.
Ikreket megtartanám, szimpla terhességet nem.
Mindenképpen megtartanám.
131 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
66%
Én eleve ha nem tervezetten teherbe esnék, szóba sem jöhetne a megtartás, hisz épp azért védekezek, mert nem akarok gyereket. Ha ráadásul még ikrek is lennének, akkor az meg még inkább megerősítene a döntésemben.
2020. júl. 8. 15:00
 2/35 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk más a helyzet. Házasságban élünk, van már egy gyerekünk. Ha valami folytán nemkívánt terhességem lenne, nem vetetném el, de nagyon fel kellene készülnünk főleg ikrekre. Nem egyszerű.

Más helyzet ha valaki egy albérletbe vállal 0 háttérrel szexkapcsolatból lett ikreket...

2020. júl. 8. 15:26
 3/35 anonim ***** válasza:
70%

Én estem már teherbe foggátló mellett, nem tartottam meg, hisz ugye nem véletlen szedtem a gyógyszert.

Egyébként ugyanaz az "elvem", mint az 1-nek. Ha védekezés mellett esnék teherbe, semmiképp nem tartanám meg.

2020. júl. 8. 15:28
 4/35 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem ilyen fekete vagy fehér. Amikor nem tervezetten egy darab gyerekkel terhes lettem akkor olyan volt az élethelyzetünk, hogy egyébként semmi akadálya nem volt a gyerekvállalásnak, szimplán korainak éreztük de végül megtartottuk és ha ikrek lettek volna is megtartottuk volna őket.

Ha évekkel azelőtt az akkori kapcsolatomban az exemmel történik ez meg akkor 1000%, hogy elvetettem volna akárhány magzat van odabent, tudtam hogy vele SOHA nem szeretnék családot meg hosszútávon semmit hiába voltunk együtt 4 évet.

Nálam ez nem a szám hanem az élethelyzet függvénye.

2020. júl. 8. 15:28
 5/35 anonim ***** válasza:
71%

3 gyerekem van egyedul nevelem oket ha netalantan terhes lennek igy 45 evesen, tuti abortusz.

Se a korom se a helyzetem nem idealis gyereknevelesre.

2020. júl. 8. 16:31
 6/35 anonim ***** válasza:
28%
1es. Ha semmiféleképpen nem akarsz gyereket, akkor ne szexeljél. Az egyetlen 100 %-os védekezési mód az, ha nem szexelsz senkivel. A többinél mindig ott van a sansz, hogy baba lesz. Akkor meg nem kell csodálkozni, ha "becsúszik". Az abortusz nem fogamzásgátlás. Bírom ezt a szar szöveget, hogy "jaj én védekeztem, megtettem mindent, hogy ne essek teherbe, de a kis rohadék becsúszott". Nem becsúszott, hanem egy férfi és egy nő együttlétéből bizony bármilyen védekezési forma mellett lehet gyerek. Szóval nem teszel meg minden azért, hogy ne legyen gyereked, akkor tennél meg mindent, ha nem szexelnél. A kérdésre válaszolva pedig igen, megtartanám őket. Nem kismacskákról beszélünk, amiket a nőstény macskám ellett suttyomban, és elajándékozom vagy földhöz csapkodom őket. Ugye itt is humánusabban hangzik az életben hagyás és elajándékozás? Egy abortusz sem kíméletesebb ám a baba szemszögéből. Ma egy nőt, aki kihordja, megszüli és örökbe adja a gyerekét, hogy teljes életet élhessen egy szerető családban, megveti és leköpködi a társadalom. Aki meg megöli a saját gyerekét, azt felelősségteljes embernek tartják. Szégyen. Aztán ilyenkor szoktatok jönni azzal a másik fos szöveggel, hogy az én testem, az én döntésem. Aha... Oké, tegyük fel, hogy a te tested. Szerinted normális dolog a saját testedet megcsonkítani? Ha valaki bemegy a sebészetre, és az én testem az én döntésem szöveggel le akarja vágatni a saját egészséges kisujját, akkor be fogják utalni a pszichiátriára, mert nem normális. Egy szimpla önvagdosás is pszichés problémára utal. Egy gyerek nem a te tested, maximum a te döntésed. De már akkor meghozod a döntést minden alkalommal, amikor lefekszel valakivel.
2020. júl. 8. 17:20
 7/35 anonim ***** válasza:
69%

#6 Te mégis kinek képzeled amúgy magad, hogy megmond ne szexeljek meg hogyan éljem az életemet?! Egyáltalán honnan veszed a bátorságot, hogy bárkit is elszámoltass?? Ész megáll, de tényleg.

De igen is szexelek, mert élvezem és ha becsúszik egy nem kívánt terhesség, el fogom vetetni és pont letojom, hogy neked vagy bárki másnak mi róla a véleménye. Nem akarok gyereket, sem most, sem máskor, meg is teszek mindent, hogy ne legyen, ugyanis körültekintően és megfelelően védekezem, de nehogy már csak az szexelhessen, aki gyereket akar. Nagyon el vagy tájolva, de felvilágosítanálak, hogy az emberek túlnyomó többsége véletlenül sem azért szexel, mert gyereket akarna, hanem mert élvezi, ennyire egyszerű. Aki akar is gyereket, az sem azért szexel egész életében, hogy legyen, ugyanúgy folytat szexuális életet az is, aki már szült és többet nem akar!

Ott van élő példának a 3-mas, aki ugyan gyógyszert szedett, mégis terhes lett. De a közvetlen közelemben olyan is van, aki eseményutánit vett be és még úgyis terhes maradt. Mégis miért kéne bárkinek is megtartania egy olyan terhességet, amit nem akar?! Bőven elég indok ugyanis az, hogy nem akar az adott illető gyereket. Ahogy az is, ha védekezés mellett nem jókor jön és semmi nem adott egy gyerekhez.

Hadd döntse már el mindenki maga, hogyan éli az életét, amiből csak egy van, köszi! Te felőlem szülhetsz bárhányat, más életéhez viszont semmi közöd, szóval tök jó lenne, ha kimásznál az én és az összes többi nő méhéből. És de az ÉN testem, én kell kockáztassam a lelki és testi épségemet 9 hónap terhességgel és egy iszonyat fájdalmas szüléssel és én kell eltartsam, neveljem, etessem, ruháztassam, iskoláztassam stb stb minimum 18-20 évig azt a gyereket, úgyhogy én döntök, pont. Ha tetszik ez neked, ha nem.

Ja és ne hasonlítgasd már össze a kis lábujj levágást az abortusszal, te jó ég. Normális vagy te egyáltalán?! Talán a kis lábujjadból is gyerek jön ki? Talán ki kell hordanod és meg kell szülnöd, ami már eleve óriási teher a szervezetnek és akár bele is lehet halni? A lábujjad is kihatással van az egész hátralévő életedre, plusz költség, etetned, iskoláztatnod, nevelned kell? Nem tudsz miatta aludni? Ő is hisztizik, mert dackorszakos? Ne beszélj már legalább baromságokat, de tényleg.

Alapjáraton le sem tojom ki szül és ki nem, ki megy abra és ki nem, egészen addig, amíg egy ilyen hozzád hasonló anonim okostojás a neten keresztül meg akarja nekem mondani hogyan éljem az életemet.. Foglalkozz szépen a sajátodéval.

2020. júl. 8. 17:46
 8/35 anonim ***** válasza:
69%

Ugyan soha nem volt abortuszom és remélem soha nem is lesz, de az ilyen 6-os féle megmondóemberektől a gyomrom forog. Tényleg hihetetlen, hogy egyesek jogot formálnának arra, hogy megmondják kinek hogyan kéne élnie az életét. Döbbenet. Mi közöd neked ahhoz, hogy ki szexel és ki megy abortuszra? Nincs saját életed és méhed, amivel foglalkozhatnál?

Persze csak azok szexeljenek, akik akarnak gyereket és ahogy megvan, onnantól örök önmegtartóztatás, nem? Felőlem te szexelj nyugodtan csak akkor, amikor gyereket akarsz, de nehogy már mást is erre akarj utasítani!

Mindig az adott nő az, aki a legtöbbet kockáztat egy gyerekkel, hisz mi kell kihordjuk, megszüljük azt a gyereket, főként az első pár évben kb minden gyerekkel kapcsolatos dolgot mi csinálunk és pluszként ha a pasi lelép, akkor is 99,9%-ban mi velünk marad a kicsi és nekünk kell kisakkozni mindent, az egész hátralévő életedre hatással van a gyerekvállalás és az egészet fenekestől felborítja. Az, hogy te ezt önként vállalod, rendben van, de felnőtt emberek módjára tessék már tudni elfogadni, hogy más nem így érez és ne egyből sárral dobálózzunk. Mikor lesznek már végre képesek az emberek elfogadni és TISZTELETBEN tartani a másik döntését?

Az abortuszt pedig ne emlegessük már egy lapon a gyilkossággal, ugyanis nem az!

2020. júl. 8. 17:58
 9/35 anonim ***** válasza:
68%
#6 "1es. Ha semmiféleképpen nem akarsz gyereket, akkor ne szexeljél." - na elmegy kegyed a 3,14csába... csak nem képzeled, hogy épeszű ember alárendeli a párkapcsolati-szexuális életét ilyen ostoba elveknek?
2020. júl. 8. 18:16
 10/35 anonim ***** válasza:
76%
Na én pont így jártam. Már volt 2 gyermekem amikor nem tervezetten terhes lettem, el akartam vetetni, de meggondoltam magam. Ezután derült ki, hogy ikrek. Már 12 évesek múltak. Egy pillanatra sem bántuk meg.
2020. júl. 8. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!