Hogy vagytok abortusz után? Ki mit élt át fizikailag, lelkileg? Altattak titeket? Mi volt az oka?
en tokeletesen erzem magam igy lassan 5honap utan! fizikailag eleg megterhelo volt,iszonyu fajdalmaim voltak de a parom mellettem allt es tamogatott mindenben...kulfoldon
vegeztek el a mutetet es profi korulmenyeket biztositottak..az oka pedig hogy miert tegyem tonkre a gyerekem eletet azzal hogy nem allok ra keszen?!
Szia! Csütörtökön volt az abortuszom közel 14 hetesen Bécsben történt, szerdán mentem be! Be kellett vennem egy terhesség befejezését szolgáló tablettát ami kinyítja a méhszájat ezután eljöhettem a klinikáról! Csütörtökön reggel kellett vissza mennem be kellett vennem még egy tablettát amitől jöttek a görcsök 30 perc múlva művi befejezés volt ! Azt mondták altatásban lesz! Amit útólag kétlek mert vénásan kaptam morfiumot kiütött teljesen! A mütő székről saját lábamon mentem az ágyig ahol 15 percet pihentem majd fel kellett kelnem felöltözni! Kaptam enni inni amit akartam és a mütétet követően 1 óra múlva hazajöhettem!
Nem voltak fájdalmaim semmit nem éreztem ! A lelki része kegyetlen két napig sírtam összeroppantam de más választásom nem volt sajnos!
Fizikailag és lelkileg sem viselt meg.
Alattam, 8 hetes voltam, 2 nap múlva már ugyanúgy éltem az életemet, mint előtte. Nem volt semmi bajom. Lelkileg sem viselt meg, védekezés mellett lettem terhes, egy csöppet sem vágytam (és nem is vágyom a mai napig sem) gyerekre és alig vártam, hogy túllegyek rajta és folytathassuk az életünket a férjemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!