Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy vagytok abortusz után?...

Hogy vagytok abortusz után? Ki mit élt át fizikailag, lelkileg? Altattak titeket? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

en tokeletesen erzem magam igy lassan 5honap utan! fizikailag eleg megterhelo volt,iszonyu fajdalmaim voltak de a parom mellettem allt es tamogatott mindenben...kulfoldon

vegeztek el a mutetet es profi korulmenyeket biztositottak..az oka pedig hogy miert tegyem tonkre a gyerekem eletet azzal hogy nem allok ra keszen?!

2019. szept. 16. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Fizikailag nem volt rosszabb, mint egy sima menstruáció, lelkileg nyilván megterhelőbb, de nem bántam meg. Altattak. Az oka az volt, h nem voltam hajlandó elvágni/tönkretenni az életem, amiért a (mostmár exem) nem fogta fel, h ennek vége lesz, és kilyuggatta a gumikat...
2019. szept. 16. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Szia! Csütörtökön volt az abortuszom közel 14 hetesen Bécsben történt, szerdán mentem be! Be kellett vennem egy terhesség befejezését szolgáló tablettát ami kinyítja a méhszájat ezután eljöhettem a klinikáról! Csütörtökön reggel kellett vissza mennem be kellett vennem még egy tablettát amitől jöttek a görcsök 30 perc múlva művi befejezés volt ! Azt mondták altatásban lesz! Amit útólag kétlek mert vénásan kaptam morfiumot kiütött teljesen! A mütő székről saját lábamon mentem az ágyig ahol 15 percet pihentem majd fel kellett kelnem felöltözni! Kaptam enni inni amit akartam és a mütétet követően 1 óra múlva hazajöhettem!

Nem voltak fájdalmaim semmit nem éreztem ! A lelki része kegyetlen két napig sírtam összeroppantam de más választásom nem volt sajnos!

2019. szept. 16. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Fizikailag és lelkileg sem viselt meg.

Alattam, 8 hetes voltam, 2 nap múlva már ugyanúgy éltem az életemet, mint előtte. Nem volt semmi bajom. Lelkileg sem viselt meg, védekezés mellett lettem terhes, egy csöppet sem vágytam (és nem is vágyom a mai napig sem) gyerekre és alig vártam, hogy túllegyek rajta és folytathassuk az életünket a férjemmel!

2019. szept. 16. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
4 és fél év után jól vagyok. Fizikailag hamar felépültem, 2 nap múlva már az egyetemen voltam. Lelkileg sem viselt meg nagyon, örültem hogy túl vagyok rajta. A párom támogatott mindenben. Az abortusz oka egy fel nem szívódó hematoma volt, ami veszélyes volt a magzatra és rám is, mert rengeteg vért vesztettem. Az orvosok döntés elé állítottak, várunk még 1-2 hetet hogy eldől mi lesz, de a vetélés, halvaszülés, esetleg valamilyen maradandó károsodás stb kockázata magas, vagy megszakítjuk a terhességet. 22 éves voltam, megijedtem és a könnyebb utat választottam. Nem bántam meg.
2019. szept. 20. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!