Abortusz hogyan történik? Fáj-e fizikailag. Abortusz után lesznek fizikai fájdalmaim?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 10:51
1/5 anonim válasza:
Előző este kapsz méhszájtágítót, másnap altatásban kiürítik a méhedet, pár óra múlva mehetsz haza. A tágító miatt lehetnek mensi-szerű görcsök, a műtét altatásban van, így nem fáj, utána se se kell hogy fájjon elvileg.
Nekem szülés után volt küretem bentmaradt burokdarab miatt, így tágító nem volt, csak a küret. Ettől eltekintve az abortusz lényege ugyanaz, hogy kiürítsék a méhet. Nekem nem fájt semmi utána.
2/5 anonim válasza:
Kapsz méhszáj tágítót, ha még nem szültél. Ez többnyire laminária, és eléggé fájdalmas a felhelyezése. Utána kicsit görcsölgetsz. A műtét altatásban zajlik, kb. 20 perc aztán fekszel pár órát és mehetsz is haza.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és a kórházba miket vigyek magammal?
2016. júl. 20. 13:28
5/5 anonim válasza:
Na kérdező, meg volt már a műtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!