Lelki sérült vagyok, fizikailag is beteg, ráadásul senki nem szeret. Mit tegyek, hogy kicsit is jobb legyen?
Se nagyszülő,se keresztanya,se nagynéni,nagybácsi,se édesanya,se testvér...senki nincs.
Amúgy 18 éves lány vagyok,hamarosan 19,már 2 éve megy ez ilyen durván,de előtte is elég rossz volt már hosszú évek óta.Nagyon nehéz,szinte kibírhatatlan,hogy nincs lelki,érzelmi támaszom,mikor most még nagy szükségem lenne rá.Ugye,hogy reménytelen a pozitívabb élet elérése?Szerintem az.Nem megy családi segítség nélkül.A szó amúgy vicces,mert az egész családom 1 főből áll,annak az 1 főnek sem vagyok fontos,neki 1 másik személy fontos és önmaga...ennyi.
Nehéz lehet, rossz volt végigolvasni, hogy egy 18 éves lány így el van keseredve a jövője miatt.
De egyáltalán nem reménytelen, sőt. Sok-sok lehetőség áll előtted, ebben biztos vagyok, csak észre kell venned őket!!! Járj nyitott szemmel, tanulj, becsüld meg a barátaid. Lesz majd biztosan egy férfi is az életedben, akit szeretni fogsz és együtt könnyebb lesz.
Tanulj sokat, lesz jó állásod is!!! Ott is találsz barátokat.
Köszi a válaszokat!
#2:Ha hallanád az egész eddigi élettörténetem,akkor eléggé meglepődnél,amit leírtam,ez "semmi".Na mindegy.Amúgy nincsenek barátaim sajnos.Olyan emberek voltak,akikkel "jóban" voltam;de azok sajnos csak felszínes kapcsolatok voltak.Mikor programra nem volt kit hívniuk,akkor jelentkeztek,amúgy meg leszartak.
2. vagyok.
Minden embernek, családnak vannak gondjai. Kinek több-kinek még több. Sajnos ez így van.
Most fogsz érettségizni? Főiskolát, egyetemet megpróbálhatnád! Erőt adna és teljesen biztos vagyok benne, hogy barátot/barátnőket találnál, akár életre szólót is! De az ottani tanárok között is bőven van olyan, akivel kialakíthatsz jó viszonyt.
Esetleg ha tanulsz/dolgozol,próbálj magad köré olyan embereket szerezni,akik újonnan ismerhetnek meg ....
Ne add fel,biztosan találni fogsz valamit :( Sajnálom, hogy nincs családod.
Ingyenes pszichológiai tanácsadás is van. Kérj a háziorvosodtól beutalót. Hátha jó lenne elbeszélgetned egy szakemberrel. Elég sok rosszat hallani amúgy a TB-s dolgokról, de egy próbát talán megér, hátha kifogsz egy jófej dokit. Egy beszélgetés semmibe se fog fájni.
Amúgy a testi betegség okozhat lelki problémákat, depressziót is, szóval én megpróbálnék ebben az irányban is segíteni magamon.
Barátaid sincsenek, szomszédok..?
Nagyon sajnalom a sorsodat, de nincs veszve semmi. Fiatal vagy,- ahogyan en is-elotted az Elet.!! Tessek kimozdulni, ismerkedni, baratkozni, beszelgetni, ha kell akkor sirni, tanacsot merni kerni es sorolhatnam..!!! Azzal nem oldod meg h onsajnalatba fordulsz, probalj kimozdulni a zart vilagodbol hidd el a tarsasag sokat segit es ketlem h ne lennenek veled egykoruak kozel a kornyezetedben. A lelki problema is vezet bizony betegsegekhez ez teny .
Oszinten sajnallak, de az Elet megy tovabb. Voltam ilyen melyen,tudom mit erzel!! Nem remenytelen a pozitiv elet elerese, csak Neked akarnod kell elerni azt! :)
Sok jo var meg rad, hidd el mèg ha most nehez is... A boldogsag kijar Neked is.
Parkapcsolat esetleg nem tenne jot Neked? Akire szamithatsz,beszelgethetsz (vannak azert normalis,tisztesseges pasik!) - vagy erre nincs energiad abszolut, hogy erzed?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!