Bizonytalan vagyok! Amniocentézis / magzatvízvétel vagy inkább ne?
Én mennék..
(Off:. De a Prena árát amúgy ilyenkor visszatérítik???)
Kétszer próbálkoztunk, egyik sem hozott eredményt. Nem szeretnék kifutni az időből, ha gond van. A pénzt visszautalják.
A vetélési kockázat aggaszt.
Meg egy prenat eroltess ki, nincs vesztenivalod vele!
Amugy kb 2,3% esely van down-ra.
UH alapjan is down-os, vagy csak a kombinalt vervetel alapjan?
Esetleg amnio elott egy jo genetikussal UH?
Azt mondjak az UH 70% ehez jon hozza a vervetel ami +20%.
En amig lehet, addig mindent mast megprobalnek az amnio helyett, ha amr nincs mas hatra, csak akkor kockaztatnak.
Ha beteg a baba nem tartanánk meg. Van már egy 4,5 éves egészséges lányunk. Egy sérült tesó az ő jövőjét is megváltoztatná, és emiatt nem vállalnánk.
Így utólag bánom a kombinált tesztet, mivel nagyjából más nem utal arra, hogy gond lenne a babával. Viszont a prenát nem ismételjük meg újra semmi képpen, mivel most vagyok 17 hetes, ha megint 1,5 hetet kell várni az eredményre, és esetleg megint nem sikerül, akkor már 19 hetes leszek. Aminot 20. hétig csinálnak, illetve terhesség megszakítást is max 24. hétig, de annak már igen nagy a kockázata. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!