Ki tudja, hogy Szegeden mennyi időn belül van meg az amniocentézis eredménye?
A szúrás napján az orvosom azt mondta, hogy két hét után érdeklődhetek telefonon.
Gondolhatod telefonáltam két hét után, ahol is közölték, hogy még egy hét biztosan lesz, mert össze kell várni párat, hogy megbontsanak valamilyen anyagot a vizsgálatukhoz.
Na ezután szinte minden másnap telefonáltam, pontosan négy hét lett a vége, és ez is csak szerencsével, mert volt egy ismerős, aki szólt az érdekünkben és így nem ment el dolga végeztével a dr-nő aki kiadta az eredményt, hanem előre vette a miénket is.
Nekem nem mondták, hogy ha baj van hamarabb szólnak. Személyesen kellett átvenni, nyilván, hogy elmagyarázzák a kromoszómás dolgokat is.
Nekem egy kicsit csalódás volt az egész, mert főleg azt hangsúlyozták, hogy negatív ugyan az eredmény, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet egyéb más ezerféle genetikai betegségünk, amit nem is vizsgáltak. De Down-sy.-re negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!