Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hány hetesen mentetek védőnőhö...

Hány hetesen mentetek védőnőhöz? És még egy pár kérdés?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nőgyógyásznál sztk-ban. Megállapította a terhességet, annyit mondott, hogy lehet menni a védőnőhöz...semmi többet.

Már most menni kell? Én kb a 10. hétre terveztem.

Aztán a következő vizsgálat a 12 hetes ultrahang lesz ugye?

És van még vérvétel, belgyógyászat meg ilyesmi, ha jól tudom. Ezek mikor? Még a 12 hetes uh előtt?

2018. márc. 1. 11:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

13 hetesen mentem, addigra megvolt a kombinált eredménye. Csak ezt (a 12. heti uh vérvétellel vagy vérvétel nélkül) a fontos az első 12. hétben elintézni.

Minden más ráér, ha már a koraterhes vetélés elkerült.

2018. márc. 1. 11:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Szabolcs megye, kisváros.
2018. márc. 1. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a doki azt mondta, hogy még ráérek..amikor az első vizsgálat volt.

9. Héten kért, hogy intézzem el a 11. Hétre a

Kiskönyvet (védőnő)

Háziorvost.

(kiskönyv kitöltését, EKG, beutalókat a vérvételre...itt kaptam listát minek kell benne lenni, de persze a háziorvos tökéletesen tudja, hogy minkell az első vizsgálathoz)

Vérvételt

Szóval én is a 10. Héten voltam...1 nap védőnő, 1 nap doki, 1 map reggel vérvétel, így sorban..(az ellenanyagszűrés eredmény nalunk egyébként is 2 hét akatt jön meg.. Ami 3 lett végül)

11. Héten újra mentem a nőgyőgyászhoz, ahol megbeszéltük, hogy a 12. Hetit azt külön klinikán( ahol ő is dolgozik sokadik állásban szonográfusként) csináltatjuk( javasolta a kombinált tesztet..) így ő már nem csinált ekkor "nagy" UH-ot...

Nálunk a védőnő nagyon alapos...havonta megyek hozzá.. Dokihoz is( az elején 12. Hétig gyakrabban) ahol mindig van UH.. (18. Hetit is ő csinálta hál Istennek, nem kellett máshova is menni)

Szőval szerintem jól tervezed az időpontokat...

10. Hétre talán a nagy betegség dömping is lemegy...

Gratulálok

2018. márc. 3. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!