Hány hetesen mentetek védőnőhöz? És még egy pár kérdés?
Tegnap voltam nőgyógyásznál sztk-ban. Megállapította a terhességet, annyit mondott, hogy lehet menni a védőnőhöz...semmi többet.
Már most menni kell? Én kb a 10. hétre terveztem.
Aztán a következő vizsgálat a 12 hetes ultrahang lesz ugye?
És van még vérvétel, belgyógyászat meg ilyesmi, ha jól tudom. Ezek mikor? Még a 12 hetes uh előtt?
Bőven ráérsz 10-11 hetesen menni védőnőhöz, előtte nem is szeretik kiállítani a kiskönyvet az esetleges vetélések miatt.
Vérvételre is a 12. héten mentem, belgyógyászatra nem kell menni.
Furcsa, hogy csak ennyit mondott. Kiallitotta a papirt, amit vinned kell a vedonohoz? Riziko besorolasrol szol. Beutalokat megkaptad? (Haziorvos, fogaszat, vervrtel , EKG, 12.heti UH?
En 8 hetesen voltam, akkor kaptam meg ezeket es a 9.heten mentem mindenhova.
Én 8. héten voltam dokinál. Papírt nem is adott csak egy képet a babáról. Kombinált tesztre magánba megyek 12+4 naposan. Dokihoz vissza 13+1nél. Azt mondta addig felesleges bárhová elmennem, majd akkor ad beutalókat, plusz a védőnőhöz papírt.
Mivel előtte magas a vetélés esély, így fekesleges kör lenne, utána bőven elég ha felveszi az adatokat a védőnő. Szóval én dokim elég laza, nem kell rögtön rohangálni mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!