Nőgyógyász titeket milyen gyakran vizsgált meg?
Figyelt kérdés
Eddigi terhesgondozásom úgy nézett ki, hogy mentem az orvoshoz, először megvizsgált, aztán adta a beutalót genetikai UH-ra, vérvételre, éppen ahova kellett pluszba mennem, ellenőrizte az eredményeket, de nem vizsgált meg lent. Szinte hetente találkozunk, csak kérdezem, hogy ez másnál hogy megy.
18hkm
2017. márc. 3. 20:29
1/16 anonim válasza:
nálam is így van és volt is az első fiamnál.
első találkozásunkor megvizsgált, kenetet vett, így is úgy is megállapította a terhességet. utána 3 hetente hívott vissza kb, 1-2 héttel a következő beutalós vizsgálat előtt. megírta a beutalót, azt kész. sztk-ba járok.
2/16 anonim válasza:
Nagyjából havonta mentem és akkor volt vizsgálat is. Sok orvosnál nem szokás, úgy tartják, hogy felesleges ezzel is zargatni a terhes nőt, uh-n úgyis látszik ha a belső mehszaj nyílik. A dokim viszont a havi manuális vizsgálatot elvegzi, jobbnak látja. Azt mondja, hogy így a külső méhszáj nyílása is észrevehető és a méhszáj "keménysége" is információt ad neki. Nekem pl megmondta 35 hetesen, hogy már kezd puhulni, ki fogok kicsit nyilni, így is volt. Egyébként ez a vizsgálat a dokimnál pár másodperc, és egyáltalán nem fáj. De mondom sok helyen az új protokollt követve, már nem végzik.
3/16 anonim válasza:
Első alkalommal alul is, amúgy csak hasi uh volt. Magándoki.
4/16 anonim válasza:
Havonta. De szívesen kihagynám.
5/16 anonim válasza:
Egyszer barnáztam egyszer pedig a hüvelyemben szurkálást éreztem. A terhesség megállapításán kívül ennél a 2 alkalomnál vizsgált meg. Amíg nincs panaszom nem piszkál azt mondja. 34hkm
6/16 anonim válasza:
Eng m is egyszer vizsgalt, ha jol emlekszem 7 hetesen. Akkor kenetet is vett, azota csak UH volt kb havonta.
17 hetes vagyok most.
9/16 anonim válasza:
Havonta vizsgált meg, a köztes időkben pedig uh, vérvétel ilyesmik és mindig vittem az eredményeket neki.
10/16 anonim válasza:
Engem még soha nem vizsgált meg egy se! 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!