Engem úgy, hogy bugyi maradt. Ez egy melanoma szűrés volt.
(Ráadásul nem számítottam rá, hogy annyira le kell vetkőzni. Azt hittem elég csak ha megmutatom, ahol fura anyajegyeim vannak. De nem. És valahol van benne logika. A hátamat meg a fenekemet nem igazán látom pl. Meg amúgy is, ha magam tudnám mi veszélyes, akkor nem is kéne doki... Szóval bugyira kellett vetkezni és elég hülyén éreztem magam, de túléltem. )
2016. jún. 3. 13:28
2/12 anonim válasza:
nekem is bugyiba kellett lennem szintén bőrgyógyászaton anyajegy vizsgálat miatt, eggyel elmentem és átnézte az összeset, és ez tök jó, legalább le volt ellenőrizve mind. plusz császárkor csak egy lepedővel terítettek le
2016. jún. 3. 13:47
3/12 anonim válasza:
Első nőgyógyászati vizsgálatomon, magán idősebb férfinél.
Azt mondta nála minden páciens első vizsgálata így történik, vérnyomást is mért, torkomat is megnézte.
(Elég szörnyű volt 18 éves voltam)
2016. jún. 3. 14:45
4/12 anonim válasza:
Háziorvosnál csak deréktől felfelé de melltartó maradhat, nődokinál meg deréktől lefelé de a szoknya maradhat
2016. jún. 4. 06:21
5/12 anonim válasza:
Nőgyógyásznál 17 évesen és bőrgyógyászaton bugyiban, de azt is le kellett később tolnom.
2016. jún. 4. 15:27
6/12 anonim válasza:
Nem, nem is vetkőznék volna le.
Aki kicsit is korrekt és szabályokat betartó orvos,az amikor felül kell megvizsgálnia akkor felül vetkőzöl le majd visszaöltözhetsz ha meg alul vizsgál alul vetkőzöl le,de meztelenül nem vizsgált.
2016. jún. 4. 21:57
7/12 anonim válasza:
Csatlakozom a #6 -os válaszhoz. Az a doki, aki "túlvizsgál" - ált. a saját ösztönei által hajtva - az keres rá indokot, és persze talál is (ez egy ilyen szakma) - de legalább annyi ellenérvet is lehet találni arra, hogy miért csinálta, és főleg, hogy miért úgy csinálta (?). Érdemes előre tájékozódni a dokikról, hogy melyik milyen EMBER.
2016. jún. 7. 11:52
8/12 anonim válasza:
Nem, pedig volt egy doktornéni, akit nagyon szerettem volna látni. :-))
2016. jún. 7. 18:40
9/12 anonim válasza:
Ismerőseim körében nem vizsgáltak senkit teljesen meztelenül (első nőgyógy. vizsgálaton sem). És nem gondolnám, hogy azok az orvosok lelkiismeretlenül, hanyagul vizsgáltak volna.
2016. jún. 8. 16:40
10/12 anonim válasza:
Igen, 1x előfordult, méghozzá, amikor a legkevésbé számítottam rá, egy munkába lépés előtti alkalmassági vizsgálaton. Miután kikérdezték az adataimat, megmérték a vérnyomásomat, táblát olvastattak, közölték, hogy menjek az öltözőbe és vetkőzzem le meztelenre. Kissé meglepődtem. De hát jó, ha ez kell... Utána tetőtől-talpig megvizsgáltak, gerinc meg minden, belenéztek a fenekembe és kitapogatta a doktornő a heréimet is. Ahhoz képest, hogy irodai munkára jelentkeztem és nem pl. pilótának kissé meglepődtem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!