Letört elöl felül mind a két fogam. Az egyiket 6éve tömték be de az orvos azt mondta hogy ha kiesik a tömés akkor már nem tudja újból betömni. A másik meg fél éve szülés közbe tört le. Mennyibe kerülne ha új fogat szeretnék?
Ha megvan még a csonkja, vagyis a fél fog, és nem fáj, akkor koronát tudnak rá tenni. Kb. 15.000.- / db. A saját fogadat lecsiszolják kis hegyesre (adnak érzésteleníőt, ugyan olyan mint mikor töméshez fúrnak, abszolut nem fáj) vesznek róla lenyomatot, s készítenek rá egy műfogat. Ezt ragasztó anyaggal ráragasztják a te fogadra, s olyan mintha eredeti lenni (egy tokot húznak rá, ami fog alakú )kb. 15 évet kibír. 4 nap alatt megvan!
Ha nem lehet megmenteni a két fogat, akkor mind a kettőt kihúzza, s a mellette lévő kettőt csiszolja le kis hegyesre, s 4db koronát, vagyis kis fogacskát ragaszt fel, az a híd!
Csináltasd meg minél hamarabb, meglátod szép lesz nagyon, nem fogod érezni hogy nem a tiéd, vagyis hogy műfog, s sokáig kitart, ne sajnáld rá, megéri, s abszolut de nem fáj, nekem 3 is van, egyszerre csinálták mind, pedig nagyon féltem a dokitól!
Még akkor is van megoldás, ha fog alig látható, olyan kicsire letört, mert a gyökérbe, ha belefúrnak és ú.n. csapos fogat készítenek, akkor nem kell kihúzni a fogat.
Személyes vizsgálat alapján lehet pontos megoldási javaslatokat adni.
Ideiglenes akrilát korona/hídtag 5 000 Ft
Fémkerámia koronapótlás/hídtag 20 000 Ft
Teljes kerámia koronapótlás 25 000 Ft
Cirkónium-oxid koronapótlás/hídtag 50 000 Ft
Öntött csapos műcsonk 10 000 Ft
Üvegszálas esztétikus gyökércsap 9 000 Ft
Csonk felépítés 5 000 Ft
Éjszakai harapásemelő sín 30 000 Ft
Teljes lemezes kivehető fogpótlás 60 000 Ft
Fém alaplemezű részleges kivehető fogpótlás 65 000 Ft
Precíziós elhorgonyzás 20 000 Ft
Fogsor alábélelés 15 000 F
Ezeket nem értem mert annyiféle van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!